Colleen Hoover checklist
Boeken

Colleen Hoover checklist

Ben je van plan om de boeken van Colleen Hoover te lezen? Ze heeft zoveel boeken geschreven! Soms zijn wij ook het overzicht kwijt, omdat er zoveel te lezen is. Om die reden hebben we een handige Colleen Hoover checklist gemaakt. Deze leeslijst kun je gratis downloaden en gebruiken als een checklist. Zo kun je heel makkelijk de boeken van Colleen Hoover afvinken!

Laatste update: januari 2024

Colleen Hoover checklist: zo lees je de boeken

In de checklist van Colleen Hoover hebben we alle boeken geplaatst die zijn verschenen in het Nederlands. We hebben rekening gehouden met het nieuwste boek van Colleen Hoover en zorgen ervoor dat de lijst regelmatig wordt geüpdatet.

Gratis Colleen Hoover checklist

Je kunt de checklist downloaden door op deze link te klikken, dan opent een nieuw venster waar de PDF staat van het bestand.

Checklist Colleen Hoover

Wat is het beste Colleen Hoover boek?

Regelmatig krijgen wij de vraag: wat is het beste Colleen Hoover boek. Wij hebben een hele lijst met boeken die we je kunnen tippen op basis van de boeken van Colleen Hoover, maar hebben natuurlijk ook gekeken naar hoe de boeken scoren op Goodreads. Het boek It ends with us scoort op Goodreads meer dan 4 sterren op basis van meer 3 miljoen recensies. Dit boek heeft veel bekendheid gekregen door TikTok en ook wij kunnen beamen dat het een geweldig boek is om op te pakken.

Waar gaat It Ends With Us over?

Lily wordt verliefd op de knappe neurochirurg Ryle. Hij is assertief, koppig en een tikje arrogant, maar ook gevoelig, briljant en dol op Lily. De opbloeiende nieuwe relatie brengt herinneringen terug aan Atlas, haar eerste liefde. Als hij weer in haar leven verschijnt, komt alles wat Lily heeft opgebouwd in gevaar. Dan komt het erop aan dat ze de kracht in zichzelf vindt om te zorgen dat de toekomst geen herhaling wordt van het verleden.

Klik hier om It ends with us te bestellen bij Bol.com.

Het beste boek van Colleen Hoover

Vond je dit een leuk artikel? Wellicht zijn deze artikelen dan ook wat voor jou! 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *