Algemeen,  Netflix

Chilling Adventures of Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina
Niet zo lang geleden verscheen de Netflix Original serie ‘Chilling Adventures of Sabrina’, waar ik heel erg naar uit keek. Als kind was ik een groot fan van Sabrina the Teenage Witch en ik hoopte dat deze remake enigszins hetzelfde zou zijn of overeenkomsten zou hebben. Inmiddels heb ik de 10 afleveringen van het eerste seizoen gezien en vertel ik je er meer over.

Ik schreef onlangs een artikel over 5 redenen waarom ik uitkeek naar de nieuwe serie Chilling Adventures of Sabrina. Een van die punten was het feit dat de Roberto Aguirre-Sacasa, een van de mensen die Riverdale zo groot heeft gemaakt, ook het verhaal zou schrijven van Sabrina. Dat kon maar een ding betekenen: dat het net zo spannend, al dan niet spannender, zou zijn als Riverdale. Nadat ik Sabrina heb bekeken kon ik alleen maar beamen dat deze serie inderdaad super spannend is!

Op het internet las ik wat tegendraadse meningen over Chilling Adventures of Sabrina. De een zou heel positief zijn over de serie, omdat het zo spannend was, terwijl de andere meningen op het internet zeiden dat het veel te onrealistisch was. Sommige monsters waren heel nep gemaakt, stond op het internet. Je snapt: ik was benieuwd wat nu het geval was. Ik vond sommige monsters inderdaad wat surrealistisch, maar toch vind ik Sabrina een van de meest verslavende en spannende series die ik in lange tijd heb gezien. Iedere aflevering had weer dat effect van ‘moet doorkijken tot het bittere einde’, en na 10 afleveringen was ik ontzettend teleurgesteld dat het voorbij was. De serie is echt het bingen waard, zo spannend dat het is. Het bevat veel fantasie, maar ook met een feelgood randje.

Ben jij net zo’n fan geworden als ik? Goed nieuws: er komt een heuse kerstspecial én een tweede seizoen. Op 14 december verschijnt de kerstspecial, op het internet las ik dat seizoen 2 mogelijk al in februari (2019) verschijnt. Yes, baby!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *