Boekrecensies,  Chicklit

Tuurrrlijk! – Jane Costello

TuurrrlijkTitel: Tuurrrlijk!
Auteur: Jane Costello
Verschenen: 2009
Pagina’s: 351
Uitgever: The House of Books
Oorspronkelijke titel: The Nearly-Weds

Wat is het ergste dat een blozend bruidje kan overkomen? De Engelse Zoë Moore weet dat maar al te goed. Op haar trouwdag in de steek gelaten door haar grote liefde Jason, kan ze de medelijdende blikken van haar familie en vrienden niet langer verdragen. Zoë vlucht naar Amerika en komt terecht in Boston, waar ze als nanny gaat werken bij de knorrige maar ongehoord sexy alleenstaande vader Ryan. Met zijn twee schattige kindertjes Ruby en Samuel kan ze het al snel goed vinden. Met Ryan maakt ze alleen maar knallende ruzie. Was hij maar minder aantrekkelijk… Gelukkig kan Zoë altijd terecht bij haar nieuwe vriendinnen Trudy, Amber en Felicity, net als zij Engelse nanny’s.

Mening over Tuurrrlijk

Na bladzijde één wist ik al dat dit zo’n boek zou zijn die ik in een adem zou uitlezen. Ik heb genoten van iedere letter van iedere bladzijde. De schrijfstijl van Costello is erg aangenaam. Tuurrrlijk! Is een heerlijke chicklit die je al na het eerste hoofdstuk niet meer weg kunt leggen. Ik heb het dan ook in een ruk uitgelezen. De hoofdstukken zijn lekker kort, waardoor je telkens de neiging hebt om nog een hoofdstuk te lezen en hem niet meer kan wegleggen. Uiteindelijk wil je nog een hoofdstuk verder lezen maar dan is het boek al uit. Jammer was dat!

Het boek bevat ontzettend veel humor, dat vind ik erg leuk aan het verhaal. Ik heb dit boek op het strand gelezen en soms keken mensen me raar aan. Toen besefte ik dat ik gewoon hardop had zitten lachen. Wat is dit een heerlijk, heerlijk boek! Een aanrader voor iedereen die van chicklit houdt en zin heeft in een fijn boek om te lezen.

Rating: 5/5

bol-button

9 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *