Boekrecensies,  Chicklit

Scherven brengen geluk – Jill Mansell

Scherven brengen gelukTitel: Scherven brengen geluk
Auteur:Ā Jill Mansell
Verschenen: 2010
Pagina’s: 335
Uitgever: Luitingh Sijthoff

Lola gooit haar eigen glazen in als ze ja zegt tegen een onweerstaanbaar aanbod: met al dat geld kan ze dan wel iemand heel goed helpen, ze raakt er ook haar grote liefde Doug door kwijt. Tien jaar later komen Doug en Lola elkaar weer tegen. Ze voelt meteen weer die kriebels van vroeger. Hij blijkbaar niet… Maar Lola laat zich niet zomaar afpoeieren. Haar vasthoudendheid brengt haar in onmogelijke situaties. Lukt het haar om Doug terug te winnen?

Mening over Scherven brengen geluk

Wat vond ik Scherven brengen geluk een leuk boek! Ik heb dit boek echt met veel plezier gelezen door de vlotte schrijfstijl van Mansell. Toen ik eenmaal aan het lezen was had ik er heel veel moeite mee om hem weg te leggen. Hoewel het einde nogal voorspelbaar is, is de lijn durende het gehele boek dat niet. Je wordt steeds op het verkeerde been gezet, wat de aandacht vast houdt. Lola is een leuk hoofdpersoon waar ik heel vrolijk van werd. Scherven brengen geluk bevat veel humor en veel liefde, je wordt echt meegesleept. Dit is toch wel het recept van een goed chicklit verhaal, als je het mij vraagt. Een top boek als je van romantische verhalen houdt, ik kan niet wachten tot ik meer boeken van Jill Mansell mag lezen want ik ben een echte fan geworden!

Meer recensies lezen van de boeken van Jill Mansell? Klik dan hier.

Rating: 5/5

bol-button

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *