Chicklit: Prinses in de polder - Astrid Harrewijn - Adorable Books
Boekrecensies, Chicklit

Chicklit: Prinses in de polder – Astrid Harrewijn

Titel: Prinses in de polder
Auteur: Astrid Harrewijn
Verschenen: 2010
Pagina’s: 287
Uitgever: Sijthoff

Sara Janszen is een wereldverbeteraar: ze reist de hele wereld over voor ontwikkelingsprojecten. Als ze voor een korte tussenstop in Nederland is, blijkt het thuis een grote chaos: het huwelijk van haar ouders staat op springen en Sara’s jongere zus, die topmodel in Parijs is, zit in de problemen.
Sara brengt haar vader – die nog geen ei kan bakken – in een pension onder en vertrekt halsoverkop naar Parijs. Daar komt ze bij toeval een man tegen die verdacht veel lijkt op Sander, de leuke journalist met wie ze in het vliegtuig naar huis in gesprek raakte. Zijn hij en deze playboy werkelijk dezelfde persoon?

Mening:
Ik vond dit boek erg leuk, het is een boek wat je erg snel uit hebt omdat het lekker door leest. Ik vond het verhaal heel origineel en erg leuk verzonnen. Dit is echt een boek voor op vakantie of om lekker mee weg te kruipen op de bank. Ik vond het boek niet zo voorspelbaar en soms erg verrassend. Het boek blijft ook lekker aan de gang gaan zonder dat het echt saai wordt. Ik had nog niks gelezen van deze schrijfster dus het was allemaal nieuw voor me, maar ik vind haar schrijfstijl zeker leuk en ik weet zeker dat ik nog meer boeken van haar ga lezen! Het speelt zich af op leuke plekken, zo ben je in Bergen aan zee en zo ben je weer in Parijs. Het boek bevat aardig wat drama, maar zeker ook veel humor! Sara heeft een erg rommelige familie en zorgt dan ook voor iedereen. Ik vond dit boek zeker een aanrader, en erg leuk!

Rating: 4/5

bol-button

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Joany maart 17, 2012 at 09:03

    Klinkt als een leuk boek waarin veel gebeurt. Lijkt me erg leuk 🙂

  • Reply Jessica maart 17, 2012 at 16:36

    Deze heb ik ook al gelezen; en hij is inderdaad erg leuk!

  • Leave a Reply