Boekrecensies,  Chicklit

Prinses in de polder – Astrid Harrewijn

Prinses in de polder Titel: Prinses in de polder
Auteur: Astrid Harrewijn
Verschenen: 2010
Pagina’s: 287
Uitgever: Boekerij

Sara Janszen is een wereldverbeteraar: ze reist de hele wereld over voor ontwikkelingsprojecten. Als ze voor een korte tussenstop in Nederland is, blijkt het thuis een grote chaos: het huwelijk van haar ouders staat op springen en Sara’s jongere zus, die topmodel in Parijs is, zit in de problemen.
Sara brengt haar vader – die nog geen ei kan bakken – in een pension onder en vertrekt halsoverkop naar Parijs. Daar komt ze bij toeval een man tegen die verdacht veel lijkt op Sander, de leuke journalist met wie ze in het vliegtuig naar huis in gesprek raakte. Zijn hij en deze playboy werkelijk dezelfde persoon?

Mening over Prinses in de polder

Ik vond Prinses in de polder erg leuk, het is een boek wat je erg snel uit hebt omdat het lekker door leest. Ik vond het verhaal heel origineel en erg leuk verzonnen. Dit is echt een heerlijk boek voor op vakantie of om lekker mee weg te kruipen op de bank. Ik vond Prinses in de polder niet zo voorspelbaar als andere chicklits en soms zelfs verrassend.

Het boek blijft ook lekker aan de gang gaan zonder dat het echt saai wordt. Ik had nog niks gelezen van Astrid Harrewijn dus het was allemaal nieuw voor me, maar ik vind haar schrijfstijl zeker leuk en ik weet zeker dat ik nog meer boeken van haar ga lezen! Het verhaal speelt zich af op leuke plekken, het ene moment ben je in Bergen Aan Zee en dan ben je weer in Parijs.

Het boek bevat het nodige aantal drama, maar zeker ook veel humor! Sara heeft een erg rommelige familie en zorgt dan ook voor iedereen. Ik vond dit boek zeker een aanrader en erg leuk om te lezen.

Meer recensies lezen van de boeken van Astrid Harrewijn? Klik dan hier.

Rating: 4/5

bol-button

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *