Boekrecensies,  Chicklit

Helemaal mijn ding – Claire Cook

Helemaal mijn dingTitel: Helemaal mijn ding
Auteur: Claire Cook
Verschenen: 2009
Pagina’s: 255
Uitgever: The House of Books
Originele titel: Summer Blowout

Bella is verslaafd aan lippenstift. Dat komt goed uit want ze werkt als visagiste in een van de schoonheidssalons van haar vader, een drie keer gescheiden charmeur met een Donald Trump-kapsel. Nadat Bella’s eigen huwelijk op een spectaculaire manier is geëxplodeerd (haar echtgenoot is er met haar halfzus vandoor), is ze zó woest dat ze niks meer met mannen te maken wil hebben. De enige die ze onverwacht in haar hart sluit – en nooit meer kwijt wil – is een klein verwaarloosd hondje. Tot ze Sean ontmoet, een jonge ondernemer met sterretjes in zijn ogen. Sexy Sean is helemaal niet bang voor Bella en doet haar een spannend voorstel.

Mening over Helemaal mijn ding:

Helemaal mijn ding is een leuk boek om lekker op het strand te lezen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik best wat verwachtingen had van dit boek. Ik had er leuke dingen over gelezen en dat maakte me nieuwsgierig. Achteraf ben ik blij dat ik het boek niet gekocht heb, maar gewoon geleend bij de bieb. Het is een leuk en luchtig boek om te lezen, maar het verhaal is best zwak en er ontbreekt de nodige chicklithumor. Maar buiten dat, staan er erg leuke make-up weetjes in, dat het ook wel weer tot een echte chicklit maakt. Voor de wat jongere meiden een aanrader, ik zou hem zelf dus bestempelen als een Teen Chick en geen Chicklit. Vooral voor de meiden die net in de make-up zitten, is dit een leuk boek om gelezen te hebben. Conclusie: Een leuk simpel boek, heerlijk voor de zomer in de tuin. Maar heb er geen hoge verwachtingen van.

Meer recensies lezen van de boeken van Claire Cook? Klik dan hier.

Rating: 3/5

bol-button

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *