Boekrecensies,  Chicklit

Dubbelspel – Conny Regard

DubbelspelTitel: Dubbelspel
Auteur: Conny Regard
Verschenen: Juni 2012
Pagina’s: 308
Uitgever: PAMAC

Zoveel toeval bestaat nietā€¦ Of toch wel? Sasha Lester weet niet wat haar overkomt als haar zus Anoek na bijna zes jaar plotseling voor haar deur staat. Dolgelukkig dat Anoek eindelijk inziet dat een belachelijke ruzie niet tussen zussen mag komen, laat ze haar binnen. Maar als ze de reden van haar komst hoort, weet Sasha dat haar zus na al die jaren geen steek is veranderd.
Anoek heeft haar nodig, maar niet op de manier waar Sasha zo op hoopte. Nee, als ze hoort wat Anoek van haar wil, is Sasha met stomheid geslagen. Anoek wil dat Sasha haar plaats inneemt en met haar vriend mee naar een belangrijke gala-avond gaat. Ze zijn immers een identieke tweeling, dus wat kan er nu fout gaan?

Mening over Dubbelspel

De achterkant van het boek sprak mij meteen vanaf het begin aan. Het klonk erg simpel en iets om makkelijk weg te lezen, een boek waar ik op zijn tijd wel van houd. Ik had verwacht dat het boek een goede inleiding zou hebben, dat je er achter zou komen waarom hoofdpersoon Sasha ruzie heeft en Anoek dan ineens voor haar deur zou staan. Maar dit was niet het geval, je wordt meteen in het verhaal gegooid. Hierdoor heb je ook op de helft van het boek het idee dat je al op het einde van het verhaal bent en krijg je weinig zin om verder te lezen, totdat het boek ineens omslaat! Je wordt ineens weer in het verhaal gezogen en je blijft doorlezen tot het boek uit is. Je wilt weten wat er gaat gebeuren. Dit boek is een typisch voorbeeld voor een chicklit die net even iets afwijkt van de andere chicklits waardoor je moet doorlezen. Een aanrader voor liefhebbers van chicklit en op zoek zijn naar iets anders!

Meer recensies lezen van de boeken van Conny Regard? Klik dan hier.

Rating: 3.5/5

bol-button

6 Comments

 • KImberley

  In tegenstelling tot wat Joany zegt is het boek WEL origineel en zit het anders in elkaar dan je denkt. Het lijkt totaal niet op het boek waar jij het over hebt, want dat boek heb ik geloof ik ook gelezen.
  Dubbelspel is met recht een chicklit, goed verhaal, pittige maar leuke dialogen, liefde humor en een beetje erotiek. Ik heb het echt met een glimlach op mijn kaken uitgelezen. Wat ik knap vind van de schrijfster is dat zij het vermogen heeft om
  beeldend te schrijven zodat je de ruimte/personages voor je ziet. Dus mijn advies aan is gewoon lezen. Ik vind het een aanrader.

 • Luca Geus

  lijkt qua verhaal een beetje op de serie Ringer
  al weet ik niet of dit boek ook spannend is
  de serie namelijk
  wel ondanks die voor de recensie maar een 3.5 krijgt
  lijkt het me opzich wel een lekker weglees tussen door boekie

 • Rosita

  De dochter van Conny is mijn collega en die heeft zoveel leuke dingen over dit boek verteld dat ik er erg nieuwsgierig naar ben geworden . Dus zou ik het tegek vinden om dit boek te winnen.

 • Manchey

  Ik zou graag het boek willen winnen. Ik hou van lezen, ik hou van de geur van nieuwe boeken, ik hou van Nederlandse schrijvers en ik geef graag nieuw talent een kans! Dat zijn toch wel goede redenen om een boek te winnen? šŸ˜‰

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.