Boekrecensies, Chicklit

De boot gemist – Jill Mansell

De boot gemistTitel: De boot gemist
Auteur: Jill Mansell
Verschenen: 2008
Pagina’s: 352
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Originele titel: Perfect timing

Vrijgezellenavond! Daar gebeurt het laatste wat Poppy had verwacht: ze ontmoet de man van haar dromen. En dat is niet haar aanstaande bruidegom, maar de knappe Tom! Haar huwelijk zegt ze af en ze vertrekt naar Londen, waar ze een kamertje huurt bij de populaire kunstenaar Caspar French. Ook hij is superaantrekkelijk, maar Poppy blijft dromen over Tom. Heeft ze dan toch de boot gemist?

Mening over De boot gemist

De boot gemist was het allereerste boek dat ik van Jill Mansell las. En wat een heerlijk boek! Meteen na de eerste paar bladzijdes was ik al verkocht en kon niet stoppen met lezen. Poppy leert Tom kennen op haar vrijgezellenavond en is opslag verliefd. Ze weet dat Tom in Londen woont, maar waar? Geen idee! Dus vertrekt ze naar Londen, maar Tom vindt ze niet, of toch wel? Maar dan heb je ook nog die knappe Caspar.. Het boek is een typische chicklit met veel humor erin, ik hou daar wel van! Het verhaal leest heerlijk door en is goed te begrijpen, ik had het dan ook zo uit, wat ik nogal jammer vond. In de boot gemist zit genoeg avontuur en er gebeuren telkens dingen die nieuw zijn. Oké, af en toe is het een tikkeltje voorspelbaar, maar daardoor zeker niet minder leuk. Een heerlijk boek om te lezen vanuit je strandstoel, maar ook gewoon voor thuis op de bank. Dikke aanrader!

Meer recensies lezen van de boeken van Jill Mansell? Klik dan hier.

Rating: 5/5

bol-button

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Mandy maart 6, 2012 at 13:53

  Deze heb ik ook gelezen, zo’n leuk boek!

 • Reply Alyssa maart 6, 2012 at 14:32

  Ik heb al vaker boeken gelezen van Jill Mansell en ik vind dat ze erg leuk schrijft 🙂 dit boek lijkt me ook wel leuk.

 • Reply dewi maart 6, 2012 at 15:57

  lijkt me een leuk boek! ik houd van chicklits! ^^

 • Reply Lyanne maart 6, 2012 at 17:11

  Deze heb ik nog niet gelezen, terwijl ik er toch zoveel van Jill Mansell al wel gelezen heb haha. Ze schrijft zo heerlijk he? En je moet er ook echt om lachen.

 • Reply Joany maart 6, 2012 at 21:36

  Ik heb dit boek ook gelezen. Wat inderdaad een echte pageturner. Superleuk verhaal 🙂

 • Leave a Reply