Boekrecensies,  Chicklit

Cupcakes en een koffer – Yara March

Cupcakes en een koffer - Yara March Titel: Cupcakes en een Koffer
Auteur: Yara March
Verschenen: 6 december 2013
Pagina’s: 246 pagina’s
Uitgever: Vior Webmedia V.O.F.

Als Miranda met haar vriendinnen op vakantie gaat, kan ze nog niet vermoeden, dat weldra hun leven op zijn kop zal staan.Vinden ze hun grote liefde? Voor het echter zo ver is, wordt er bij ze ingebroken, worden ze beschoten en als klap op de vuurpijl wordt een van de vier ontvoerd. Er moeten eerst doden vallen voor ook de politie duidelijk wordt, wat er aan de hand is…
Wil je heerlijk kunnen wegdromen in de wereld van mijn boeken? Hou je ook van de combinatie spanning, humor en romantiek? Ontdek dat nagelbijten en zwijmelen heel goed samen gaan.


Toen wij enige tijd geleden een mail kregen van de schrijfster Yara March voelde ik, Yara, mijzelf geroepen om dit boek te recenseren. Hallo! Naamgenoot! Dat maak je niet vaak mee, vooral niet met mijn naam. Ik besloot direct om Cupcakes en een koffer te lezen toen we hem toegestuurd kregen.

Cupcakes en een koffer las enorm prettig weg

Door de roze cover van Cupcakes en een koffer verwacht je een zoetsappig verhaal. De titel lijkt dat ook aan te geven, maar toen ik de achterkant las besefte ik dat dit geen zoetsappig verhaal was. Dit was veel meer dan dat! In dit boek leer je de personages goed kennen. Dat vind ik altijd erg fijn. Het is namelijk geschreven vanuit het perspectief van diegene. Ik vond het een ontzettend spannend boek. Ik had werkelijk geen idee wie de dader was. Ik zal je eerlijk verklappen: het is sinds tijden dat ik een boek heb gelezen dat zó prettig las. Ik moest en zou door blijven lezen. Mijn e-reader zat vastgeplakt in mijn handen!

Hou komende dagen onze site in de gaten, want er staat een leuke winactie in de planning!

Rating: 4/5

bol-button

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *