Boekrecensies,  Chicklit

Confetti in bed (Isabel Bookbinder #3) – Holly McQueen

Confetti in bed
Titel: Confetti in bed
Auteur: Holly McQueen
Verschenen: September 2012
Pagina’s: 302
Uitgever: The house of books

Zij droomt van bruisende bruiloften, zielsgelukkige bruiden, knappe bruidegommen. En champagnefonteinen die niet omkieperen. Isabel Bookbinder is assistent weddingplanner. Wanneer ze per ongeluk een paar bruiden kwijtraakt en haar baan verliest, stort Isabel zich opgewekt en vastberaden op de lancering van haar eigen bedrijfje. Met een popster en een miljonair als haar eerste klanten zien de zaken er rooskleurig uit. Helaas gaat er bij Isabel meestal niets helemaal volgens plan. Had ze nou toch maar beter naar haar moeder geluisterd.

Mening over Confetti in bed

Laat ik beginnen met het laatste zinnetje dat op de achterflaptekst staat: ‘had ze nou toch maar beter naar haar moeder geluisterd’. Van mij had deze zin zeker weg gemogen. Het heeft vrijwel niks met het verhaal te maken. Juist dit zinnetje zorgt ervoor dat veel lezers afhaken op dit boek denk ik. Het begin van het boek is even inkomen, zeker als je de vorige boeken hebt gelezen. Je wordt niet meteen het verhaal ingetrokken, dit gebeurd opbouwend. Maar als je er eenmaal inzit blijf je doorlezen.

De problemen die de hoofdpersoon ervaart, stapelen zich steeds verder op. Als Isabel haar baan kwijtraakt wordt alles alleen nog maar erger, en dit is ook het punt wanneer het leuker wordt om te lezen. Het is super grappig dat je als vrouw zijnde de problemen en gedachtes van Isabel herkend. Ze heeft echt DE vrouwengedachtes waardoor alles mis loopt en ze uiteindelijk de domste dingen gaat doen. Het verhaal loopt iet wat voorspellend af, maar heeft zeker een ontzettend leuk einde. Ik heb er met veel plezier doorheen gelezen en raad dit boek ook zeker aan bij elke chicklit-liefhebber!

Meer recensies lezen van de boeken van Holly McQueen? Klik dan hier.

Rating: 4/5

bol-button

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *