Boekrecensies,  Chicklit

Champagne in Chateau Marmont – Lauren Weisberger

Champagne in Chateau MarmontTitel: Champagne in Chateau Marmont
Auteur: Lauren Weisberger
Verschenen: 2010
Pagina’s: 364
Uitgever: Boekerij
Oorspronkelijke titel: Last Night at Chateau Marmont

Brooke en Julian hebben het prima samen in New York. Zij heeft twee banen, waarvan ze kunnen rondkomen en hij timmert aan de weg als muzikant. Als Julian na een tv-optreden door een groot platenlabel wordt benaderd, neemt hun leven een radicale wending.
Al snel bevinden ze zich in een compleet nieuwe wereld: dinertjes in de duurste restaurants, te gast bij de meest exclusieve feesten, op en neer reizen naar de hipste clubs van LA en overnachtingen in het ultieme celebrity-hotel Chateau Marmont.
Julians roem leidt er ook toe dat zij slachtoffer worden van meedogenloze paparazzi. Is hun relatie sterk genoeg om alle bizarre roddels en bemoeienissen te overleven?

Mening over Champagne in Chateau Marmont

Champagne in Chateau Marmont is een verfrissende chicklit: een normaal stel dat ineens overrompeld wordt door fotografen en journalisten. Brooke is erg sterk weggezet en je leeft met haar mee, je kunt je als vrouw zijnde dus goed identificeren met haar, wat ik erg belangrijk vind in een boek. In tegenstelling tot Gossip & Gucci heeft Lauren Weisberger me meteen te pakken in het eerste hoofdstuk. Ze vertelt daar hoe Brooke en Julian elkaar hebben leren kennen. Ik hou wel van de schrijfstijl van Lauren Weisberger. Ze beschrijft alles heel gedetailleerd waardoor je een goed beeld krijgt van de personages en de locaties. Champagne in Chateau Marmont is een fijn boek voor ’s avonds op de bank met een grote kop thee, chocolade en je favoriete sloffen! Of voor op het strand, in je strandstoel onder de parasol met een ijskoude cola natuurlijk! Een boek dat ik je zeker kan aanraden om te lezen.

Meer recensies lezen van de boeken van Lauren Weisberger? Klik dan hier.

Rating: 4/5

bol-button

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.