Chicklit boek van het jaar 2013 - Adorable Books
Algemeen, Nieuws

Chicklit boek van het jaar 2013

fgh
Elk jaar kiest Chicklit.nl het boek van het jaar. Vorig jaar sleepte Lisette Jonkman de prijs binnen met haar boek Glazuur. De voorspelling was dat de strijd waarschijnlijk zou gaan tussen Chantal van Gastel en Lisette Jonkman, beide schrijfsters zouden in 2013 een nieuw boek uitgeven. Wie oh wie heeft de prijs gewonnen dit jaar?

Er kon een maand lang gestemd worden op de verschillende boeken. Na een week werd duidelijk dat de strijd ging tussen Gillian King, Chantal van Gastel, Astrid Harrewijn en Lisette Jonkman. Battle of the Dutchies, volgens Chicklit.nl.
Uiteindelijk werd op 1 februari bekend dat Chantal van Gastel met ruim 36,5% heeft gewonnen met haar boek Zwaar verguld! Ook wij waren afgelopen jaar erg enthousiast over het boek. De recensie is hier te lezen.

sertdyfugihj
Chantal van Gastel is natuurlijk ontzettend blij met haar boek van het jaar. Daarom heeft ze als dank een filmpje gemaakt voor haar fans. Het is de derde keer dat Chantal deze prijs wint.

Heb jij het boek gelezen van Chantal van Gastel? Of vind jij dat een ander boek had moeten winnen?

Beeld en informatie van Chicklit.nl

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Maaike februari 6, 2014 at 18:14

    Ik had zelf op Lisette gestemd, maar ik vind Zwaar verguld ook een erg terechte winnaar!

  • Reply Anne Solveig februari 6, 2014 at 19:22

    Ik houd niet zo van Chicklits. Maar Zwaar Verguld moet ik dan maar eens gaan lezen.

  • Reply Jeannie juli 22, 2016 at 03:23

    Itˇs really a great and useful piece of info. Iˇm happy that you simply shared this useful info with us. Please stay us up to date like this. Thanks for shniarg.

  • Leave a Reply