Boekrecensies, Chicklit

Back to school! – Jen Minkman

 Back to school!Titel: Back to school!
Auteur: Jen Minkman
Verschenen: oktober 2012
Pagina’s: 234
Uitgever: Ellessy

Vera heeft het als lerares Engels op de middelbare school al zwaar genoeg zonder vervelende leerlingen. Helaas blijft niets haar bespaard: als Morten aan het begin van het schooljaar haar klaslokaal binnenstapt, weet Vera meteen dat hij voor grote problemen gaat zorgen. Hij is nieuw op school, hij is sexy, en hij flirt met haar. En dan is er ook nog die XTC-zaak waar leerlingen van de school bij betrokken zijn. Kan ze het hoofd koel houden..?

Mening over Back to school!

Back to school gaat over Vera, lerares Engels op een middelbare school. Vera begint aan een nieuwe schooljaar als ze voor het eerst metrix is. Vol spanning leert ze haar klas kennen. Haar aandacht wordt meteen getrokken door de brutale Morten. Waarom is hij nou zo sexy en flirt hij zo met haar? Vera kan toch niet toegeven aan haar gevoelens voor haar leerling? De twee grootste relschoppers van de klas Maxim en Bas worden verdacht van drugshandel en als Morten zich aansluit bij de twee jongens wordt Vera pas echt bezorgd. Hij zou toch ook niet in drugs handelen? Vera kan Morten niet uit haar hoofd krijgen, al probeert ze dit meerdere malen. En dan is er ook nog die XTC-zaak waar ze mee bezig wordt gehouden, misschien wel iets te veel. Vera moet oppassen dat ze zelf niet in gevaar komt. En dan is er ook nog het schoolreisje naar Londen, waar Vera Morten pas echt leert kennen..

Back to school is een leuke chicklit. Je wilt weten wat er gebeurt tussen Vera en Morten. Ook is het boek af en toe spannend omdat er onderzoek gedaan wordt naar een XTC-zaak op school. Vera vindt het moeilijk om haar hoofd koel te houden en is er niet blij mee dat Morten zoveel met haar flirt… Of toch wel? Het boek is spannend en een tikkeltje romantisch. Af en toe wat ongeloofwaardig, maar dat vind ik zelf niet storend. Het eind vond ik eigenlijk best verrassend. Ik vind dit een leuk boek om even tussendoor te lezen! Hou je van spanning, avontuur en romantiek? Dan is dit boek ook zeker iets voor jou!

Klik hier voor alle andere recensies over de boeken van Jen Minkman.

Rating: 3,5/5

bol-button

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply ladyNina oktober 16, 2012 at 09:21

  Back to School! is inderdaad echt een heel erg leuk boek 🙂 Goede recensie!

 • Reply Alyssa oktober 16, 2012 at 10:17

  Ik ben wel benieuwd naar dit boek! Binnenkort eens in de bibliotheek kijken.

 • Reply joanydvv oktober 16, 2012 at 12:05

  Klinkt als een erg leuk boek 🙂

 • Reply Soraya oktober 16, 2012 at 13:56

  Leuk! Ik ben zelf heel erg benieuwd naar dit boek maar nu nog meer!

 • Reply Annelies oktober 17, 2012 at 19:52

  Ik vond het ook best een leuk boek!

 • Leave a Reply