Boekrecensies,  Chicklit

Cheesecake & Kilts – Anita Verkerk

Cheesecake & KiltsTitel: Cheesecake & Kilts
Auteur: Anita Verkerk
Verschenen: 2010
Pagina’s: 224
Uitgever: Cupido

Robien, Britt en Michelle staan elke dag in oersaaie grijze mantelpakjes-met-vlinderstrikje voor de klas, want dat is nou eenmaal de verplichte docentenkleding op het ultra-sjieke Santorini Gymnasium in Utrecht. Daarom gaan ze in hun vrije tijd altijd lekker voor rafeljeans en modderlaarzen…Maar als ze dertig worden, beseffen de meiden opeens dat knappe spetters niks hebben met muisgrijs en ook niet met modderlaarzen. Het roer moet dus radicaal om, anders blijven ze eeuwig single! Dus plannen de meiden een weekje Schotland om een nieuwe strategie uit te denken. Maar dan mist Robien de trein en daar staat ze dan. Helemaal in haar eentje in het verlaten Rannoch Moor…

Mening over Cheesecake & Kilts

Cheesecake & Kilts, het eerste boek dat ik van Anita Verkerk heb gelezen. Dit boek heeft meteen de juiste toon gezet. Ik heb Cheesecake & Kilts in 1 ruk uitgelezen, en dat is toch wel iets dat ik erg fijn vind aan een boek. Een luchtig verhaal dat je op de een of andere manier weet te grijpen: het is perfect.

‘Cheesecake & Kilts heeft me enorm weten te verrassen!’

Het boek heeft een verhaal met alle ingrediënten voor een goede chicklit! Spanning en sensatie, humor en natuurlijk niet te vergeten romantiek. De achterflaptekst van het boek verklapt helemaal niks over het verhaal, en dat maakt het zo leuk. Ik was compleet verrast. Het is ontzettend leuk en vlot geschreven. Ook is het niet een dik boek, zodat het zich juist heerlijk laat weglezen. Heerlijk om tussendoor te lezen als je geen zin hebt in een lang verhaal en natuurlijk fijn om te lezen wanneer je op vakantie bent en zin hebt in iets luchtigs. Doordat dit boek me zo heeft weten te verrassen, wil ik zeker meer lezen van Anita Verkerk!

Meer lezen van Anita Verkerk? Klik dan hier voor meer artikelen!

Rating: 4/5

bol-button

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *