Boeken,  Reizen

Bucketlist reizen – Marloes de Hooge

bucketlist reizen marloes de hooge

Reisjunkies opgelet! Heb jij het boek Bucketlist Reizen van Marloes de Hooge al in je boekenkast staan? Een boek met 25 reizen die je gemaakt moet hebben! 

De ultieme reis bucketlist! Deze 25 reizen moet je ooit in je leven gemaakt hebben. Marloes de Hooge, hoofdredacteur van reisblog Travelvalley, verzamelde voor dit boek de reizen die op je bucketlist thuishoren. Van een mysterieuze droom die werkelijkheid wordt in Marrakech tot het land van vuur en ijs: IJsland. Van een roadtrip langs de westkust van de Verenigde Staten tot Jordanië, de parel van het Midden-Oosten. Met praktische informatie, handige tips en inspirerende foto’s.

Snorkelen in het Great Barrier Reef, een roadtrip langs de mooiste plekken van Canada, struinen over de soeks van Marrakech en het beklimmen van actieve vulkanen op Hawaï: er zijn van die reizen die écht thuishoren op je bucketlist. Inspiratie nodig voor je volgende reis? Dan ben je bij het boek Bucketlist Reizen aan het juiste adres. Dit boek staat vol met reizen die je gemaakt moet hebben in je leven. En Marloes kan het weten, want zij heeft zo ongeveer de hele wereld afgereisd. In dit prachtige hardcover boek deelt ze praktische informatie, handige tips en inspirerende foto’s.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een roadtrip langs de westkust van de Verenigde Staten, een reis die bij mij heel hoog op mijn lijst prijkt en waarschijnlijk volgend jaar ook daadwerkelijk plaats gaat vinden. Bij iedere bestemming vind je informatie over de reis, hotspots die je niet mag overslaan, de ideale routes en mooie foto’s. Maar er staat bijvoorbeeld ook bij in welke periode van het jaar je het best kunt afreizen naar de betreffende bestemming en welke dingen je zeker moet inpakken.

In Bucketlist Reizen vind je verre bestemmingen, zoals Australië, Hawaï en Patagonië, maar Marloes beschrijft ook reizen dichter bij huis, zoals Parijs, Ibiza en een roadtrip door Zuidwest-Europa. Het boek is erg divers: er staan citytrips in, bestemmingen voor zonvakanties, wintersport, backpackvakanties en roadtrips. Erg leuk detail: achterin het boek kun je je bestemmingen op de wereldkaart afvinken!

‘Na het lezen van dit boek wil je nog maar één ding: vertrekken naar een van de 25 bestemmingen uit Bucketlist Reizen’

Bucketlist Reizen is een heerlijk boek om doorheen te bladeren, maar pas op! Je reislust wordt behoorlijk aangewakkerd en je bucketlist zal alleen maar langer worden… Een ding is zeker, na het lezen van dit boek wil je nog maar één ding: vandaag je koffer inpakken en vertrekken naar een van de 25 bestemmingen uit Bucketlist Reizen.

Welke reis staat er bovenaan jouw bucketlist? 

bucketlist reizen

Titel: Bucketlist Reizen
Auteur: Marloes de Hooge
Verschenen: oktober 2017
Pagina’s: 208
Uitgever: Kosmos Uitgevers

bol-button

Rating: 4/5

 

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *