Boekrecensies,  Feelgood

Breng me naar Barcelona (In het diepe #3) – Manon Borgen

Breng me naar Barcelona is het derde deel in de In het diepe-serie van Manon Borgen. In dit boek volgen we Lillian verder op haar cruise door Europa. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan verder!

Waar gaat Breng me naar Barcelona over?

Vindt Lilian geluk in Barcelona? ‘Breng me naar Barcelona’ is het derde en laatste deel van de In het diepe-feelgoodserie van Manon Borgen. De laatste week op Lilians cruise is vol emotie. Als afleiding besluit ze zich te richten op haar to-dolijst en te genieten van de rest van de cruise. Maar dat is nog niet zo makkelijk… Op haar laatste dag in Barcelona zet een onverwachte ontmoeting haar leven totaal op z’n kop.

Lillian weet niet meer wat ze met Oliver aan moet. Ze besluit haar zinnen te verzetten en nog te genieten van haar laatste daagjes op de cruise. Maar daar heeft ze het moeilijker mee dan gedacht. Wanneer ze eindelijk in Barcelona is – wat betekent dat ze bijna naar huis vliegt – komt ze een oude bekende tegen. Dat zet haar aan het denken over haar eigen situatie.

‘Breng me naar Barcelona heeft een voorspelbaar einde, maar wel het einde waar je op hoopt’

Breng me naar Barcelona is het derde deel in de In het diepe-serie van Manon Borgen. Een kort, luchtig verhaal dat enkel als e-book is uitgegeven. Het boek gaat verder waar Vaar naar Venetië eindigde. Omdat ik het idee heb dat één boek in drie delen is opgedeeld, zou ik het wel aanraden om direct door te lezen. Het vorige boek had namelijk een heel open einde. Stiekem kwam het einde van Breng me naar Barcelona niet als een verrassing. Het is het einde waar je als lezer op hoopt en daarmee sluit deze serie op een fijne manier af. Een perfecte reeks om lekker in de zomer te lezen op het strand!

Pluspunten: 
+ Leest als een trein
+ Fijn verhaal om tussendoor te lezen
+ Perfecte feel good

Minpunten: 
– Voorspelbaar einde

Ben je benieuwd geworden naar Breng me naar Barcelona? Bestel hem hier op Bol.com! 

breng me naar barcelona

Titel: Vaar naar Venetië (In het diepe #2)
Auteur: Manon Borgen
Verschenen: juni 2022
Pagina’s: 55
Uitgeverij: Zomer & Keuning

bol-button

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *