Deze bookstagram accounts moet je volgen
Algemeen

Deze bookstagram accounts móet je volgen!


We loooooove Instagram! En dan met name de bookstagram accounts. Al eerder plaatsten wij een lijstje met accounts die je echt moest volgen. Nu is het volgende deel aan de beurt.

woodlandspirits

Zij post al haar foto’s in dezelfde soort sepia kleur. Erg mooi en ik kan echt heel veel inspiratie uit haar foto’s halen. Echt prachtige foto’s! Zeker het kijken waard.

readsleepfangirl

Van al deze foto’s krijg ik direct zin om weer te gaan lezen (en in bed te gaan liggen). Deze 18 jarige (prachtige) Amerikaanse meid, maakt ontzettend mooie foto’s en het volgen is het zeker waard.

sweptawaybybooks

Dol op koffie én boeken? Dan is dit account zeker weten iets voor jou! Alyssa leest alles wat los en vast zit en dat zie je terug op haar Instagram-account.

ruqkishreads

Het valt mij altijd op dat de meeste grote bookstagrammers allemaal uit Amerika of Canada komen. Tijd voor iets anders dus. Dit account is van een meid uit India, haar foto’s zijn echt prachtig!

Welke van deze accounts kende jij nog niet?

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Bettie februari 19, 2017 at 10:15

  IK volgde ze allemaal nog niet, maar ik vind het zo leuk om zulke accounts te volgen. Alleen daardoor wordt mijn lijst van boeken die ik wil lezen wel erg super lang.

 • Reply Naomi februari 19, 2017 at 13:00

  Ik ken ze allemaal nog niet! Super mooie foto’s allemaal.

  xx

 • Reply zwartraafje februari 19, 2017 at 17:06

  Ik volgde nog geen enkel van hen maar ga vanavond wel eens op verkenning. Eigenlijk ontdekte ik Instagram pas vrij laat. Of eerder ik wachtte erg lang met het aanmaken van een eigen profiel. Dat deed ik immers pas in augustus en ondertussen ben ik er helemaal gek van. Het is echt super leuk om steeds opnieuw knappe bookstagram-accounts te ontdekken.

 • Reply Esther februari 20, 2017 at 14:51

  Ik kende van dit lijstje er nog maar 1. De rest ben ik nu begonnen met volgen. 🙂

 • Reply Linda juli 30, 2017 at 23:39

  Grappig kende ze allemaal al, zo zie je maar dat iedereen andere “kringen” heeft binnen de community

 • Leave a Reply