Boekenkast

Bookshelf tour: Marjolein

In deze categorie laten wij ieder onze boekenkast zien en daar de inhoud van. Zo kunnen jullie zien welke boeken wij sowieso in ons bezit hebben en kunnen jullie misschien vertellen waar je graag een recensie over wilt lezen. En natuurlijk is het ook gewoon hartstikke boeiend om eens even in iemand anders boekenkast te snuffelen!

Op bovenstaande foto zie je al mijn boeken bij elkaar. Zoals je ziet zijn het er eigenlijk nog vrij weinig. Een deel van deze boeken zijn ook nog boeken die ik vroeger las, zoals ‘Hoe overleef ik..’. Een tijdje geleden heb ik wel veel echte kinderboeken weggegeven. Wat overbleef zijn boeken die ik erg leuk vind, en die ik minimaal één keer gelezen heb. Ik koop zelf vrij weinig boeken, omdat ik erg vaak bij de bibliotheek te vinden ben.

Ik ga van links naar rechts alle boeken noemen, en dit per ‘plankje’.

– Eigen Taart Is Goud Waard – Blond Amsterdam
500 Cupcakes
– Van keukenmeid tot Dinerdiva – My Life is Sweet
Academicus Vampyrus 1 – Richelle Mead
Academicus Vampyrus 2 – Richelle Mead
Academicus Vampyrus 3 – Richelle Mead
– Academicus Vampyrus 4 – Richelle Mead
– Academicus Vampyrus 5 – Richelle Mead
– Academicus Vampyrus 6 – Richelle Mead
Haar Naam Was Sarah – Tatiana de Rosnay
– De Nevelprins – Carlos Ruiz Zafón

– Hoe overleef ik mijn ouders – Francine Oomen
– Hoe overleef ik mijn eerste zoen – Francine Oomen
– De dikke bende van de korenwolf – Jacques Vriens
– Over The Edge – Helen Vreeswijk & Dirk Bracke
– Shopaholic – Sophie Kinsella
– Lover of Loser – Carry Slee
– Dat heb ik weer 2 – Carry Slee
– See you in timboektoe – Carry Slee
– Alles of Niets – Khaled Boudou
– The Secret voor Jongeren – Paul Harrington
– Gewoon Marjolein – Tina Topper
– Dagboek van een Klotejaar – Saci Lloyd

– Turks Fruit – Jan Wolkers (van mijn vader)
Sonny Boy – Annejet van der Zijl (bibliotheek)
– Dance on My Grave – Aidan Chambers (ENG)
Verwelken – Lauren Destefano (bibliotheek)
– Liverpool Street – Anne Voorhoeven
Twilight – Stephenie Meyer
Nieuwe Maan – Stephenie Meyer
Eclips – Stephenie Meyer

Eigenlijk lees ik al mijn boeken slechts één keer, omdat ik altijd het idee heb dat als ik hem nog een keer lees, ik ook een ander leuk boek kan lezen. Als jullie van één van deze boeken nog een recensie willen lezen, laat dan een reactie achter.

 

 

 

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Ellen april 10, 2012 at 10:35

  Ik zou wel graag willen weten wat je van De nevelprins vond. Ik vond het zelf een heel leuk boek trouwens!

 • Reply roos april 10, 2012 at 16:37

  Super leuk om te zien, ik hou echt van boeken jammer genoeg past het niet meer op mijn boekenplanken.

 • Reply Stefanie april 22, 2012 at 12:44

  Leuke boeken! Ik vind het zelf ook altijd leuk om in andermans boekenkasten te snuffelen 🙂

 • Reply emma november 4, 2012 at 13:53

  super goeie keuze van boeken. ik vond de reeks academicus vampyrus super wat vond jij ervan

 • Reply Merel januari 14, 2013 at 18:19

  Goede keuze! Ik heb net zelf de eerste 3 delen van Academicus Vampyrus af en ben nu van plan de rest te kopen als E-book. ik heb voor mijn verjaardag (alvast) een e-reader gekregen, en ben daar heel blij mee.
  Mijn eigen boekenkast Puilt uit van de boeken, en het past nog maar net!

 • Leave a Reply

  Social Media  Follow on Bloglovin