Overig,  Tag

Book Color Tag: Zwart – Tedje

 photo IMG_3876a.jpg

Laatst werden we op Instagram getagd voor de Book Color tag. Super leuk! De bedoeling is dat je al je boeken laat zien in een bepaalde kleur. Wij dachten: we maken er een reeks van op Adorable Books. De komende tijd kunnen jullie dus lekker veel foto’s verwachten van onze boekenverzameling. Vandaag trapt Tedje af met haar zwarte boeken. 

 photo IMG_3877a.jpg

Van mijn ‘jeugdboekenplank’ een aantal boeke van Mel Wallis de Vries. Wat vond ik die boeken altijd spannend! Ik heb Fout, Buiten Zinnen en Verblind.

 photo IMG_3878a.jpg

Yolande Schyns – Opening Night en Joyce Spijker – Spotlight. Deze twee lijken opvallend veel op elkaar, alleen hebben ze andere lettertypes!

 photo IMG_3880a.jpg

Het bizarre boek Alles wat er was van Hanna Bervoets, een van mijn allerleukste boeken op mijn boekenplank: Verslingerd van Lisette Jonkman en Wacht op mij van J.Lynn, een super leuk boek is dat ook!

 photo IMG_3881a.jpg

Verder heb ik nog twee delen van de 50 Tinten-serie, namelijk donkerder en vrij.

Toen ik klaar was met fotograferen, kwam ik erachter dat ik nog meer zwarte boeken heb: Stouter #3 Ongebonden van Christina Lauren (die lag op mijn boekenkastje) en ik had een complete boekenplank overgeslagen. Daar zat nog De gevleugelde kat van Isabel Hoving tussen. Oeps!

In totaal dus 12 zwarte boeken. Dat valt eigenlijk best mee!
Hoeveel zwarte boeken heb jij? 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.