Tag

Book color tag: wit – Tedje

 photo IMG_3866ab.jpg

Vorige week konden jullie mijn verzameling zwarte boeken al zien in een artikel. Ik heb ook al mijn witte boeken uit mijn boekenkast getrokken om ze aan jullie te laten zien!

 photo IMG_3867ab.jpg

Champagne in Chateau Marmont, Gossip&Gucci en Chanel Chic van Lauren Weisberger. Een fijne schrijfster met een prettige schrijfstijl!

 photo IMG_3868ab.jpg

In de zwarte editie konden jullie al zien dat Verslingerd een plaatsje in mijn kast heeft, maar Glazuur en Verkikkerd van Lisette Jonkman natuurlijk ook!

 photo IMG_3870ab.jpg

Man o man van Marcha de Groof, 21 Zomers en andere verhalen van Chantal van Gastel en Muren van Glas – Harde Grenzen van Marique Maas.

 photo IMG_3871ab.jpg

Hij is van mij van Sasha Wagstaff, Tuurrrlijk van Jane Costello (leuk boek!) en Botte Charlotte van Annabel Giles.

 photo IMG_3872ab.jpg

Beauty van beautyblogger Cynthia (a.k.a. Miss Lipgloss), Geluk is een Jurk van Cécile Narinx (hoofdredacteur van Harper’s Bazaar) en Barista! Troost (het derde deel uit de Troost-serie) van Elsbeth Witt. De eerste twee staan op mijn e-reader, maar het zou wel leuk zijn als die ook nog in mijn boekenkast komen te staan!

 photo IMG_3873ab.jpg

En last but not least, de drie Miss-boeken van Astrid Harrewijn: Miss Communicatie, Miss Match en Miss Verstand.

Hoeveel witte boeken heb jij?

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.