Overig, Tag

Book Color Tag: Wit – Danique E.


Toen ik foto’s aan het maken was voor de Book Color Tag ontdekte ik pas hoeveel witte boeken ik eigenlijk heb. Vandaag ga ik ze een voor een langs, kijk mee!

Inez & Zo van Esther Waij heb ik een hele tijd geleden gelezen. Dit vond ik volgens mij een apart boek! Daaronder zie je Macho of minnaar van Liz Rettig, dit boek moet ik nog lezen. Valse Start van Henriëtte de Smet vond ik een fijne chicklit. Top Secret van Nicolle Wallace vond ik op de boekenbeurs. Dit is het tweede deel van een ander boek dat ik al gelezen heb. Ik ben hier heel erg benieuwd naar! Uit de gratie van Amanda Brown & Janice Weber moet ik ook nog lezen. Onderop zie je Op Vleugels van Shanna Swendson. Dit boek maakt deel uit van een ontzettend leuke serie!


Op de tweede stapel zie je bovenop Zwart-Wit van Gillian King liggen. Deze vond ik echt ontzettend leuk. Miss Verstand van Astrid Harrewijn moet ik nog lezen, net als De Schoenenclub van Beth Harbison. Schone Schijn van Jane Green is ook nog ongelezen. Loslippig van Marie-Cecile Beniers vond ik een erg leuke chicklit over een journaliste. Daaronder ligt de gehele L.A. Candy-serie van Lauren Conrad: L.A. Candy, Sweet Little Lies en Sugar & Spice. Ja, deze boeken vond ik gewoon erg sappig en leuk!


Finale van Marie Lu is het laatste deel in de Legend-serie. Geweldige afsluiter! De Cirkel van Mats Strandberg & Sara B. Elfgren vond ik een erg leuk boek, ik moet de rest van de serie nog lezen. Daaronder ligt een Engels boek: We’ll always have summer van Jenny Han. Dit is het derde deel van The Summer I Turned Pretty-serie. Het derde deel is niet vertaald naar het Nederlands, wat heel raar is. Vandaar dat ik die in het Engels heb. Het eerste boek uit de serie heb ik al gelezen, en die was erg leuk. Wraak van Daniëlle Bakhuis is een heel goed verhaal voor tieners. Daaronder zie je Justine, teenage chic van Chloë Rayban. Deze mocht ik gratis meenemen bij het Boekenfestijn. Ik heb hem nog niet gelezen. Tot slot zie je Saint Tropez: Eén film, één zomer van Melissa de la Cruz. Dit boek wil ik ook nog heel graag lezen.

En dat waren heel veel witte boeken! Welk boek raad jij mij aan van deze stapel?

 

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply beautifulday4makeup februari 20, 2015 at 14:40

  Wat een mooie, indrukwekkende stapel witte boeken

 • Reply Eveline februari 20, 2015 at 14:47

  Ik raad je sowieso de hele Miss-serie aan van Astrid Harrewijn. Ik heb zo genoten van deze boeken! 🙂

 • Reply Kelly februari 20, 2015 at 15:11

  Wat een mooie boeken zitten er tussen!

 • Reply Esther februari 20, 2015 at 16:15

  Leuik! ik heb echt maar 3 witte boeken.

 • Reply Nynke-Boudien februari 21, 2015 at 13:16

  Flinke collectie! Stiekem vind ik boeken met een witte kaft, felle letters en een mooie opdruk het mooist. Deze staan het mooist in een boekenkast naar mijn mening.

 • Reply Annika februari 23, 2015 at 11:44

  Miss Verstand is erg leuk! En door deze post ben ik benieuwd geworden naar Loslippig. Thanks!

 • Leave a Reply