Overig, Tag

Book color tag: Blauw – Tedje

 photo IMG_4732.jpg

Jippie! De book color tags vallen goed in de smaak bij jullie. Vandaag laat ik mijn verzameling blauwe boeken zien. 

 photo IMG_4733.jpg

Vleugellam las ik vorig jaar rond deze tijd, een erg mooi boek! Ook is de cover van Shopalicious van Sophie Kinsella (het vierde deel uit de Shopaholic-serie) blauw, net als De au pair van Maartje Fleur.

 photo IMG_4734.jpg

Jeej, nog een boek van Sophie Kinsella, namelijk Aanpakken! Naast Hou je mond! een van mijn favorieten van Kinsella. Daaronder De Cocktailclub van dezelfde schrijfster maar dan met een andere naam, een pseudoniem dus, Madeleine Wickham. Hiervan staat geen recensie op Adorable Books. Ik vond dit het minst leuke boek, samen met De Tennisparty, van Madeleine Wickham. Zonde! Verder hebben we nog: De Boot Gemist van Jill Mansell, Voor ik doodga van Jenny Downham en Ochtend in Jenin van Susan Abulhawa. Die laatste ligt nog op mijn to be read stapel.

 photo IMG_4735.jpg

De bovenste twee boeken zijn boeken uit mijn tienertijd: 3 Zussen 1 auto en Zomer, zee en zoute zoenen van Maureen Johnson. Ik weet nog dat ik deze boeken met veel plezier heb gelezen. Niets meer te verliezen van Steven Hayward ligt op mijn to be read stapel. Onvoltooid verhaal van Tatiana de Rosnay: echt een aanrader! Net als Dit zijn de namen van Tommy Wieringa (moet je wel van houden) en Nachtzwemmen van Lucy Clarke.

14 blauwe boeken in totaal. Hoeveel hebben jullie er?

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Kelly februari 3, 2015 at 15:19

  Leuke tag!

 • Reply Renée februari 3, 2015 at 16:45

  Leuke tag weer! Shopalicious heb ik ook!

 • Reply Lies februari 3, 2015 at 16:51

  Heel erg leuk om te zien! Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf nog geen van deze boeken gelezen heb haha.

 • Reply Esther februari 3, 2015 at 17:42

  Leuk om te lezen deze blog altijd, ik heb er 11!

 • Reply beautifulday4makeup februari 3, 2015 at 21:22

  Hé, jippie! Sophie Kinsella!

 • Leave a Reply