Tag

Book color tag: Roze – Tedje

 photo IMG_4725.jpg

Jullie hebben al de zwarte book color tag voorbij zien komen van mij en Yara, maar ook de blauwe en de gele. Vandaag is het tijd voor mijn roze boeken stash. Kijken jullie mee?

 photo IMG_4726.jpg

Eigenlijk alle roze boeken die ik heb zijn chicklits. De linkerstapel bevat allemaal boeken uit mijn tienertijd: Een overdosis liefs van Loes Hazelaar en Ontdekt van Tiny Fischer. Ontdekt vond ik vroeger echt een super leuk boek. Het boek gaat over een meisje dat op jonge leeftijd ontdekt wordt en gevraagd wordt om model te worden. Als ik blijf van Gayle Forman vond ik een heel indrukwekkend boek waar nu ook een film van is.

 photo IMG_4729.jpg

Ik wist het van Chantal van Gastel: een echte aanrader! Sowieso alle boeken van Chantal zijn de moeite waard om te lezen. Voordat ik de serie Gossip Girl ging kijken, heb ik alle boeken gelezen. Dit is het eerste deel! Ik ben in Not that kind of girl van Lena Dunham begonnen, maar ik denk dat het boek niet echt voor mij weggelegd is. Ik heb veel recensies over het boek gelezen en de meesten zeggen: you’ll love it or you’ll hate it.

 photo IMG_4728.jpg

Een hele stapel met Sophie Kinsella en haar pseudoniem Madeleine Wickham. Zoete tranen vond ik een wat minder boek om eerlijk te zijn. Mag ik je nummer even (die helemaal nog niet gerecenseerd is zie ik!!) vond ik wel heel erg leuk, net als Ik krijg je wel. De Shopaholic-serie is natuurlijk helemaal leuk: Shopaholic & Baby en Shopaholic! zegt ja.

In totaal heb ik 15 roze boeken. Ik had eigenlijk verwacht dat ik er wel meer had!

Hoeveel roze boeken heb jij? 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.