Overig,  Tag

Book Color Tag: Roze – Danique E.

bookcolor18
Een tijdje terug liet ik jullie mijn blauwe boeken zien. Vandaag is het tijd voor de roze boeken! Ik wist drie stapeltjes uit mijn kast te halen. Benieuwd welke boeken het allemaal zijn? Lees dan verder!
bookcolor19
Designerjurkje vs Spijkerbroek kocht ik lang geleden op het Boekenfestijn. Dit lijkt me wel een grappig, luchtig boek voor tussendoor. Younger las ik dit jaar nog uit, dit vond ik een leuke chicklit. O, o, Olivia was een van de eerste boeken die ik recenseerde voor Adorable Books. Een hele leuke chicklit! Bestseller Babe ligt nog op mijn to-read stapel, net als De IJzerkoningin en Academicus Vampyrus 3: Schaduwkus.

bookcolor20
Ook Carpe Diem moet ik nog lezen. Ik ben heel erg benieuwd naar Mag ik je nummer even? van Sophie Kinsella. Hoe verover ik een prins? was een van mijn favoriete boeken toen ik wat jonger was. Die serie is zo leuk! Killerheels & Modedromen gaat over een meisje dat model wordt. Het was een vermakelijk maar simpel boek. Wereldmeiden: Een droom jaar moet ik nog lezen.

bookcolor21
Helemaal mijn ding van Claire Cook vond ik een leuke chicklit, niet super, maar wel leuk voor tussendoor. Daaronder zie je vier boeken die ik nog moet lezen: Echt verliefd!, Elegance, Lipstick Jungle en Brave Meiden. Allemaal chicklits.

Zoals je kan zien moet ik nog veel van mijn roze boeken lezen. Welk boek raad jij mij aan van deze stapel?

Danique (29) is content producer bij een gebiedsontwikkelaar en is dol op goede boeken. Daarnaast houdt ze van lekker eten (sushi!) en is ze gek op reizen.

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.