Tag

Book color tag: Rood – Tedje

 photo IMG_5515a.jpg

Jullie hebben inmiddels al een heleboel Book Color Tags voorbij zien komen. Vandaag laat Tedje haar rode boekenverzameling zien.

 photo IMG_5516a.jpg

Het viel me op dat ik eigenlijk best veel rode boeken heb! Te beginnen bij Supersingle van Nicole van Nierop en This is Not a Book van Keri Smith. Onlangs zagen jullie nog de recensie van The Imaginary World Of van Keri Smith voorbij komen. Dwaze dates of Echte liefde vond ik het minst geslaagd. In Italiaanse schoenen van Henning Mankell ben ik ooit begonnen, maar heb ik eigenlijk nooit uitgelezen. Geen idee waarom! Tegen beter weten in van Jane Fallon ligt nog op mijn to read stapel.

 photo IMG_5517a.jpg

In het midden twee boeken van Madeleine Wickham: Het Zwemfeestje en Slapeloze Nachten. Het Zwemfeestje vond ik een van de mindere boeken van Wickham.

 photo IMG_5518a.jpg

Toen ik slaagde voor het VWO, kreeg ik Beau’s Handboek voor Studenten, een boek met een handige huis-tuin-en-keukentips en antwoorden op vragen zoals: hoe drink je bier in vier seconden en is het verstandig om niet te douchen als je bent vreemdgegaan? Een leuk cadeautje om te geven aan iemand die gaat studeren. Van mijn Franse docent van de middelbare school kreeg ik het boek Van Bouillabaisse tot Bruni. Verder op de rode stapel: twee boeken van Chantal van Gastel: Zwaar Verliefd! en Geknipt voor jou. Deze boeken zou ik nog wel tien keer kunnen lezen. Nog een boek dat met Frankrijk te maken heeft: La Parisienne, je persoonlijke stijlgids van Ines de la Pressange. Ook een super leuk boek om cadeau te doen of om te vragen voor bijvoorbeeld je verjaardag. Ik ga er binnenkort maar weer eens in bladeren denk ik. Als laatste: Hart van Inkt van Cornela Funke. Dat boek heb ik eigenlijk nog nooit gelezen.

In totaal: 13 rode boeken. Hoeveel rode boeken heb jij?

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.