Tag

Book color tag: Rood – Danique V

colortagred
Mijn rode boeken verzameling. Voor mijn gevoel had ik veel meer rode boeken in mijn kast staan, toch bleek dit een stuk minder dan ik in eerste instantie dacht.

bookcolortagrood
De gave van Hanna Mendel is een oorlogsboek. Het gaat over een joods meisje dat door haar pianospel haar eigen leven in het concentratiekamp iets dragelijker kan maken. Ontzettend spannend geschreven en ik vond het zeker een aanrader!
Gelukspad 3 heb ik helaas nog niet kunnen lezen, maar hij lijkt mij wel erg leuk. In ieder geval ziet de cover er al vrolijk uit.
Haar dag van Gayle Forman is denk ik wel één van mijn favoriete boeken die ik afgelopen jaren heb gelezen. Een heerlijk romantisch verhaal dat zich voornamelijk in Parijs afspeelt.

bookcolortagrood1
Twee prachtige boeken! Het Rosie Project vond ik echt geweldig. Op aanraden van de uitgeverij zelf (die toen verbaasd waren dat wij het boek nog niet hadden gelezen), was ik er in begonnen en heb hem echt in een rap tempo uitgelezen. Wat een heerlijk verhaal zeg.
De Elite is het tweede deel in de selectie serie. Ook dit boek vond ik echt geweldig. Een ontzettend fijne serie.

bookcolortagrood2
Twee boeken die ik nog niet heb gelezen. Violet staat al een tijdje in mijn kast en moet ik eigenlijk nog steeds lezen. Ik heb verschillende meningen erover gelezen en ben toch wel erg benieuwd. Robopocalyps (wat een leuk woord) lijkt mij een bizar boek, maar tegelijkertijd ook een erg vermakelijk en interessant boek. Hij staat op mijn to read list maar eigenlijk ben ik er nog steeds niet aan toe gekomen.

Hoeveel rode boeken heb jij?

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Tamara augustus 13, 2015 at 12:09

  Leuk! Ik heb eigenlijk vrij wel geen rode boeken! Alleen een deel van de pretty little liars serie is bij mij rood haha!

 • Reply Insoon augustus 13, 2015 at 20:11

  Ik tel er hier 8 in mijn boekenkast. En nog een paar waar een beetje rood in zit 😉

 • Reply Simone augustus 14, 2015 at 10:35

  Ik heb ze allemaal nog niet gelezen, maar the Rosie project en de boeken van Kiera Cass staan wel op mijn to-read-list!

 • Reply Esther augustus 14, 2015 at 11:50

  Ik heb volgens mij niet zo heel veel rode boeken.

 • Reply hetboekenik augustus 22, 2015 at 12:56

  Ik denk niet dat ik zoveel rode boeken in mijn collectie heb

 • Leave a Reply