Book color tag: paars - Tedje
Tag

Book color tag: paars – Tedje

IMG_7946

We zijn aanbeland bij mijn laatste book color tag. De afgelopen tijd hebben jullie al heel wat book color tags voorbij zien komen van ons en met mijn paarse boeken sluit ik mijn rijtje af! 

IMG_7947

Ik had eigenlijk niet verwacht dat ik nog zoveel paarse boeken zou hebben! Van boven naar beneden zie je Wat spook jij uit? van Sophie Kinsella (die trouwens echt leuk is!) We mailen, het tweede deel uit de Gossip Girl serie van Cecily von Ziegesar, Manhattans volgende Topmodel van Amanda Kerlin.

IMG_7948

Dan: een van mijn lievelingsboeken van Chantal van Gastel, Zwaar Beproefd, een boek dat ik heel veel heb gelezen tijdens mijn jeugd: 4 vriendinnen 1 spijkerbroek van Ann Brashares, Als ik blijf van Gayle Forman, Onbreekbaar van Kami Garcia en Het Examen van Joella Charbonneau. De laatste twee heb ik nog niet gelezen, maar daar ben ik wel heel benieuwd naar!

Hoeveel paarse boeken hebben jullie in je boekenkast staan?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply beautifulday4makeup augustus 24, 2015 at 09:20

  Het examen wil ik binnenkort ook eens gaan lezen denk ik

 • Reply Tessa augustus 24, 2015 at 14:03

  Ik heb bijna geen paarse boeken (misschien omdat ik bijna geen chicklits lees). In totaal heb ik zes paarse boeken. “Wat spook jij uit?” heb ik meerdere keren gelezen, die vond ik echt hilarisch soms. 🙂

 • Reply Esther augustus 24, 2015 at 19:35

  Gaaf. Volgens mij heb ik geen paarse boeken, haha.

 • Reply G augustus 28, 2015 at 16:18

  Wat spook jij uit? van Sophie Kinsella vond ik ook echt superleuk! Ik heb precies tien paarse boeken 🙂

 • Leave a Reply