Overig, Tag

Book Color Tag: Paars – Danique E.

Er zijn al heel wat Book Color tags voorbij gekomen op de site. Vandaag laat ik jullie mijn paarse boeken zien!

Wat mij eigenlijk opvalt is dat ik helemaal niet zoveel paarse boeken in mijn kast heb staan! Dit is een goedkopere editie van Gossip & Gucci van Lauren Weisberger die ik ooit bij Kruidvat kocht. Daaronder zie je Back to School! van Jen Minkman, dit boek vond ik leuk. Mr. Big van Olivia Goldsmith komt ook van Kruidvat, deze heb ik nog niet gelezen. Daaronder ligt een tienerboek genaamd Jongens, beren en bergschoenen van Abby McDonald. Deze heb ik nog niet gelezen, maar ik heb er wel leuke dingen over gehoord. Ik baal alleen van het stukje dat uit de rug is, meh, staat zo lelijk! Maar ja, ik kocht hem op een boekenfestijn voor een paar euro. Daaronder zie je Prinses gezocht van Lindsey Leavitt, deze heb ik ook nog niet gelezen. Onderop de stapel ligt Hoe weersta ik een prins? van Tyne O’Connell. Dit is echt een hele leuke serie voor tienermeiden.

Dan heb ik ook nog wat Young Adult-boeken met een paarse cover (of paarse accenten). Je ziet het eerste en derde deel uit de The Immortal Rules-serie van Julie Kagawa. Onsterfelijk heb ik al gelezen, Offergave moet ik nog lezen. En dan helemaal op de hoek zie je Academicus Vampyrus Offergave, deel 6 uit deze serie. Deze heb ik ook bij Kruidvat gekocht. Ik moet nog steeds beginnen in deze serie!

Naar welk paars boek uit mijn boekenkast zijn jullie benieuwd?

 

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Lies februari 27, 2015 at 16:19

  Heel erg leuk om te zien! Van het stapeltje heb ik zelf eigenlijk nog geen boeken van gelezen, maar de Blood of Eden en Vampire Academy series heb ik wel met veel plezier gelezen.

 • Reply Esther februari 27, 2015 at 17:33

  Ik heb 4 paarse boeken in mijn kast staan.. heel weinig dus!

 • Reply Eveline februari 27, 2015 at 19:04

  Ik heb ook niet veel paarse boeken in mijn boekenkast staan. Roze of lichtblauw vind ik een stuk leuker staan. 🙂

 • Reply Jacoline februari 27, 2015 at 19:57

  De boeken van Julie Kagawa heb ik ook staan en wil ik nog graag lezen.

 • Reply beautifulday4makeup februari 28, 2015 at 20:06

  Wauw, ik wist eigenlijk niet dat er zoveel paarse boeken bestondne. Ik keek even in mijn kast en was toch verwonderd over hoeveel paarse boeken ik had

 • Leave a Reply