Tag

Book Color Tag: Oranje – Tedje

 photo IMG_7943.jpg

Het is tijd om mijn oranje boekenverzameling aan jullie te laten zien! Ik dacht: ik heb echt geen een oranje boek in mijn boekenkast staan, maar het viel mee!

In totaal heb ik vijf oranje boeken. Inclusief één kookboek, dus eigenlijk heb ik maar vier echte oranje leesboeken. De 3e zomer van de Spijkerbroek van Ann Brashares, oh wat heb ik daar goede herinneringen aan! Ik hield van die boeken en toen er een film uitkwam (met mijn girlcrush Blake Lively!) was ik helemaal door het dolle heen. Een tijdje geleden werd er aangekondigd dat er misschien nog een film van The Sisterhood of the Traveling Pants komt. Ik kan nu al niet wachten!! Verder zit er ook nog een boek van Gossip Girl tussen: We Mailen! Dat is deel 2 van de boekenserie. Ik heb alle boeken van Gossip Girl gelezen, maar helaas heb ik ze niet allemaal zelf. Ik zou ze wel heel graag zelf willen hebben! De serie heb ik uiteraard wel gezien. Al twee keer zelfs en wat mij betreft is het de leukste serie ooit gemaakt. Verder op de stapel: PAAZ van Myrthe van der Meer en Ken je me nog? van Sophie Kinsella. Ik zie dat van laatstgenoemde boek nog geen recensie is geplaatst op Adorable Books! Daar moet maar gauw verandering in komen. Als laatste zien jullie het kookboek The Culy Way of Life van Monique van Loon, eigenaresse van Culy.nl. Een super leuk kookboek en ook heel leuk om cadeau te doen aan iemand!

Hoeveel oranje boeken heb jij in je kast staan? 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.