Tag

Book Color Tag: Groen – Tedje

 photo IMG_5511a.jpg

Jullie zagen al de groene boekenverzameling van Danique E. en nu is het tijd om mijn collectie aan jullie te showen! 

Danique had 9 boeken in haar verzameling, ik heb er eentje minder: 8!

Beroemd van Tiny Fischer heb ik verslonden toen ik een jaar of 12 was. Het is het vervolg op Ontdekt, die jullie in de roze Book Color Tag hebben gezien. Dubbel Feest van Madeleine Wickham vond ik ook niet zo heel geslaagd, net als de andere boeken van haar. Zo zonde, want haar boeken van Shopaholic zijn zo leuk! Verder in mijn groene boekencollectie: Blijf af! van Anne West, In Vrije Val van Nicola Moriarty (een boek dat ik per ongeluk twee keer las, omdat ik dacht dat ik hem nog niet had gelezen!), het zevende deel van Shopaholic van Sophie Kinsella: Shopaholic naar de sterren, Switch van Charlotte Parsons, deel 10 uit de Gossip Girl-serie Gemaakt voor elkaar (die serie zou ik graag nog een keer opnieuw lezen!) en De taarten van Marie van Claire Sandy.

Hoeveel groene boeken heb jij in je boekenkast staan?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Esther maart 17, 2015 at 09:49

    Ik heb 8 groene boeken in mijn kast staan. 🙂

  • Reply beautifulday4makeup maart 17, 2015 at 13:56

    Ik dacht al een gossip girl boek te herkennen:)

  • Leave a Reply