Book Color Tag: Groen - Danique E. - Adorable Books
Overig, Tag

Book Color Tag: Groen – Danique E.

Jullie hebben inmiddels al een aantal Book Color tag-artikelen voorbij zien komen op Adorable Books van Tedje en Yara. Vandaag is het ook mijn beurt om een deel van mijn boekenkast te laten zien. Ik koos dit keer voor de kleur groen, omdat mij opviel dat er eigenlijk maar weinig boeken in mijn kast een groene cover hebben. Kijk mee naar mijn groene boeken!


Voor ik val ligt al een tijdje op mijn boekenplank, maar ik kan niet wachten om dit boek te lezen! Ik hou van de boeken van Lauren Oliver, dus ik ben super benieuwd naar dit verhaal. De Verloren Prins kreeg ik een tijdje geleden binnen. Omdat ik eerst de Iron Fey-serie wil uitlezen voordat ik aan dit boek begint, moet deze nog even wachten. Verwoest me is een tussenverhaal in de Touching Juliette-serie. Ik moet de serie nog steeds verder lezen, dit boek vond ik in ieder geval leuk. Tot slot zie je het dikke boek De Wandelhoer van Ivy Lorentz. Dit boek vond ik heel erg mooi. Het tweede deel ligt klaar om gelezen te worden.


Verder heb ik nog een aantal chicklits en tienerboeken met een groene kaft. Ingepikt moet ik nog steeds lezen, net als Uitgelaten. Niks aan de Hand van Claire Cook heb ik wel al gelezen. Echt een vreselijk saai boek, ik maak het zelden mee dat een boek zo slecht is! Glamour & Paparazzi is het tweede deel uit de serie van Catwalkgirl. Het eerste deel heb ik al gelezen, wat ik een erg leuk, luchtig boek vond voor tussendoor. Deze zal ik binnenkort ook eens lezen. Hoe versier ik een prins? van Tyne O’Connell maakt ook deel uit van een serie. Deze las ik een hele tijd terug toen ik nog een stuk jonger was. Ik vind deze boekenserie zo ontzettend leuk! Ik kan hem echt aanraden voor meiden van een jaar of 12.

Ik moet nog veel groene boeken lezen! Hoeveel groene boeken hebben jullie in je boekenkast staan?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Jacoline februari 8, 2015 at 09:12

  Ik ga even niet al mijn groene boeken tellen, maar ik weet wel dat ik Smaragdgroen van Kerstin Gier een erg mooi groen boek vind 😛

 • Reply beautifulday4makeup februari 8, 2015 at 12:42

  Wauw, ik besefte niet dat zoveel boeken een groene cover hebben.

 • Reply Lies februari 8, 2015 at 17:10

  De Iron Fey serie vond ik zelf heel erg mooi. Ik heb ze dan ook achter elkaar uitgelezen. De vervolgserie Call of the Forgotten heb ik nog niet gelezen, maar dat is omdat ik wacht tot het laatste deel ervan ook uitgekomen is.

 • Reply Esther februari 9, 2015 at 11:51

  Haha, ik heb maar 6 groene kaft boeken. Echt een geweldige blog is dit altijd!

 • Leave a Reply