Overig,  Tag

Book Color Tag: Geel – Tedje

 photo IMG_4738a.jpg

Een tijdje geleden konden jullie mijn witte en mijn zwarte boekenverzameling al zien. Vandaag is het tijd voor wat meer kleur en ik besloot al mijn gele boeken uit mijn boekenkast te trekken. Ik dacht: die heb ik er vast niet zoveel, maar dat viel eigenlijk nog best mee! Kijken jullie mee naar mijn gele boeken? 

 photo IMG_4739a.jpg

Mijn girlcrush voor Blake Lively is begonnen tijdens de film The Sisterhood of the Traveling Pants. Al lang voor die tijd had ik de boeken van Ann Brashares gelezen, niet wetende dat de verfilming een van mijn lievelingsfilms van mijn tienerjaren ging worden. 4 Vriendinnen voor altijd is verfilmd als The Sisterhood of the Traveling Pants 2. Wisten jullie trouwens al dat er een derde film aankomt? Daar ben ik zo benieuwd naar!

 photo IMG_4741a.jpg

Een van mijn lievelingsboeken van Sophie Kinsella: Hou je mond. Ik zie net dat daar nog helemaal geen recensie van op Adorable Books staat. Wat erg! Ik ben dus genoodzaakt om dat boek nog maar een keer te lezen. Hè, wat vervelend. In november 2013 las ik Bloedsuiker van Simone de Léon en ik hoop nog steeds op een tweede deel, want dat boek was zo leuk! Verder nog in mijn gele boekencollectie: Reislust, Ongevraagd Stijladvies aan Bekende Mensen, Hyperbool en nog wat, En Passant (waar jullie onlangs nog een recensie van hebben kunnen lezen) en Max Havelaar, een boek dat ik op het VWO verplicht voor Nederlands moest lezen.

Negen boeken op de foto te zien, maar later kwam ik erachter dat Meisje met de 9 pruiken van Sophie van der Stap ook nog een gele kaft heeft, dus tien gele boeken in totaal.

Hoeveel gele boeken hebben jullie in je boekenkast staan? Ik ben benieuwd!

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.