Overig, Tag

Book Color Tag: Blauw – Danique E.

bookcolor11
Jullie hebben nog een aantal kleuren van mij tegoed voor de Book Color Tag! Ik liet jullie al eerder mijn witte, paarse en groene boeken zien, vandaag is het tijd voor de blauwe boeken! Sommige zijn niet volledig blauw, maar neigen toch wel het meest naar blauw, vandaar dat ik ze erbij zet. En wow, wat heb ik veel blauwe boeken!
bookcolor12
De boot gemist is het eerste en enige boek wat ik van Jill Mansell heb gelezen, tot nu toe. Ik vond dit een heel leuk boek! Mobiele Minnaars moet ik nog lezen, maar kocht ik ooit bij de Kruidvat. Het boek van Jil Karoly bevat twee verhalen: Lust of Last? & Hoe hot is cool? Ook Drie weken in Parijs van Barbara Taylor Bradford moet ik nog lezen. Soms smaakt liefde zout heb ik al een tijdje uit, dat vond ik een fijn boek! Een zoete zomer van Joanna Philbin is het vervolg op Soms smaakt liefde zout.

bookcolor13
Deel 4, 5 en 6 van de Gossip Girl-reeks staan ook nog op mijn to-read-list. Blindelings van Chinouk Thijssen las ik begin dit jaar, ik vind het echt een aanrader! Dan een Kruidvat-versie van Academicus Vampyrus 2: IJskoud van Richelle Mead. Deze serie moet ik nog helemaal lezen! Across the Universe kocht ik een keer op de boekenbeurs. Ik ben erg benieuwd naar dit boek! En ook Dreiging en Duisternis van Leigh Bardugo staat nog op mijn to-read-list (wel met hoge prioriteit! Zo benieuwd naar).

bookcolor14
At Summer’s End van Kim de Bruin vond ik een zeer heftig, maar interessant boek. Alles lijkt liefde van Liz Rettig moet ik nog lezen, net als Het leven van Jenna Fox van Mary E. Pearson. Ook Mijn bavianenhart en andere leugens van diezelfde schrijfster moet ik nog lezen. De zomer waarin alles veranderde van Jenny Han vind ik echt een aanrader! Het vervolg: Een zomer zonder jou, moet ik nog lezen. Ook Pip & Ik ligt nog op de to-read stapel. Zoenen & Leugens van Lauren Henderson las ik vorige maand nog uit.

bookcolor15
Het anti-dieet kregen we laatst bij het Zomer BBB event. Ik ben hier heel benieuwd naar. Een boek dat ik ook nog steeds moet lezen is Elixer van Hilary Duff. Dan zie je een aantal boeken uit de Iron Fey-serie van Julie Kagawa. Ik heb tot nu toe nog alleen deel 1 gelezen: De IJzerkoning. Het lot van Callie & Kayden vond ik een prachtig New Adult boek. Het tweede deel moet ik nog lezen.

bookcolor17
De chicklit Al ga je op je kop staan van Marian Keyes moet ik nog lezen. Net als Summer Nights, een verhalenbundel en Ken je me nog? van Sophie Kinsella. Chinagirl vond ik een leuke chicklit voor tussendoor. Lizzy gaat los van Pippa Wright, ben ik erg benieuwd naar. En tot slot nog een twee-in-een-boek van Jennifer Crusie met daarin: Lieg tegen mij en Laat mij maar even.

En dat waren heel veel blauwe boeken! Welk boek raad jij mij aan van deze stapel?

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Renée augustus 9, 2015 at 09:22

  Wauw, je hebt echt heel veel blauwe boeken!

 • Reply Nicole augustus 9, 2015 at 10:39

  blauw is bij mij ook een van de (of misschien wel DE) meest voorkomende kleuren in mijn kast.

 • Reply hetboekenik augustus 9, 2015 at 10:55

  Het is verwonderlijk he om te zien hoeveel blauwe boeken er eigenlijk bestaan 🙂

 • Reply Tamara augustus 9, 2015 at 12:52

  Wat een leuke tag!

 • Reply Vivian augustus 9, 2015 at 12:55

  Wauw, dat zijn heeeel veel blauwe boeken, gaaf om te zien! De boeken van Een zoete zomer en Soms smaakt liefde zout heb ik ook, alleen nog deel één gelezen maar vind ze erg leuk. Het leven van Jenna Fox en het eerste deel van de Iron Fey-serie heb ik ook gelezen: Jenna Fox vond ik mooi, de Iron Fey vond ik eerlijk gezegd niks aan haha. Het boek van Hilary Duff en de boeken van Callie en Kayden wil ik ook nog graag lezen! Ik mis trouwens wel The Selection/De selectie!

 • Reply Esther augustus 9, 2015 at 19:43

  Leuke boeken. 🙂

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale augustus 10, 2015 at 22:27

  Wow, dat zijn echt veel blauwe boeken! Mij valt het ook op dat de meeste boeken uit mijn kast wel iets met blauw erin verwerkt hebben. Toeval?

 • Leave a Reply