Nieuws

Bol.com en Kobo lanceren onbeperkt lezen


Al eerder bestonden er diensten voor het lezen van goedkope ebooks. Bol.com en Kobo gaan nog een stapje verder. Een enorm aanbod van de nieuwste ebooks!

Voor een vast bedrag van €9,99 per maand kun je onbeperkt boeken downloaden. Nieuwe releases, bestellers, favoriete klassiekers en nog veel meer. Het abonnement heet Kobo Plus en je kan het nú voor 30 dagen gratis uitproberen. Op dit moment staan er zo’n 40.000 ebooks op, waarvan 16.000 Nederlandstalig. Ook alle nieuwe titels, zoals Judas en Huidpijn staan er al op. De komende maanden moet het aantal titels blijven groeien.
Daarnaast krijg je als gebruiker regelmatig aanbevelingen van de dienst te zien. Dit gaat dan niet om de prijs van de boeken, maar puur om wat jij al hebt gedownload. Zo kom je steeds weer nieuwe titels tegen! Ook proberen ze met deze dienst piraterij tegen te gaan, net zoals Netflix en Spotify hebben gedaan.

De dienst is te gebruiken als je een Kobo ereader hebt. Andere opties zijn het downloaden van de app, zodat je hem op een Ios of Android apparaat kan gebruiken. Als je een ander merk hebt, is dit dus niet mogelijk!
Als je je abonnement opzegt, gaan je ebooks dus ook weg. Je kan ze dus niet onbeperkt blijven gebruiken.

Ben je benieuwd geworden? Hier kun je de nieuwe dienst uitproberen!

Ga jij de dienst Kobo Plus uitproberen?

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *