Nieuws

Bol.com en Kobo lanceren onbeperkt lezen


Al eerder bestonden er diensten voor het lezen van goedkope ebooks. Bol.com en Kobo gaan nog een stapje verder. Een enorm aanbod van de nieuwste ebooks!

Voor een vast bedrag van €9,99 per maand kun je onbeperkt boeken downloaden. Nieuwe releases, bestellers, favoriete klassiekers en nog veel meer. Het abonnement heet Kobo Plus en je kan het nú voor 30 dagen gratis uitproberen. Op dit moment staan er zo’n 40.000 ebooks op, waarvan 16.000 Nederlandstalig. Ook alle nieuwe titels, zoals Judas en Huidpijn staan er al op. De komende maanden moet het aantal titels blijven groeien.
Daarnaast krijg je als gebruiker regelmatig aanbevelingen van de dienst te zien. Dit gaat dan niet om de prijs van de boeken, maar puur om wat jij al hebt gedownload. Zo kom je steeds weer nieuwe titels tegen! Ook proberen ze met deze dienst piraterij tegen te gaan, net zoals Netflix en Spotify hebben gedaan.

De dienst is te gebruiken als je een Kobo ereader hebt. Andere opties zijn het downloaden van de app, zodat je hem op een Ios of Android apparaat kan gebruiken. Als je een ander merk hebt, is dit dus niet mogelijk!
Als je je abonnement opzegt, gaan je ebooks dus ook weg. Je kan ze dus niet onbeperkt blijven gebruiken.

Ben je benieuwd geworden? Hier kun je de nieuwe dienst uitproberen!

Ga jij de dienst Kobo Plus uitproberen?

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Tamara D februari 22, 2017 at 10:08

  Ik heb dit vanochtend gelezen op nrc Handelsblad ik vraag me alleen af, blijven de boeken permanent in je bibliotheek staan, nadat je ze uitgelezen hebt, hier kon ik niks over terug vinden. Ja ik ga het zeker 30dagen proberen om te kijken wat voor soort boeken er allemaal op staan!

  • Reply Danique V. februari 22, 2017 at 10:40

   Ik heb wat extra informatie toegevoegd aan het artikel! Misschien is het zo duidelijker 🙂

   • Reply Tamara D februari 22, 2017 at 10:43

    Hey top! Dat is inderdaad al wat duidelijker. Anders was t eerder een soort bieb app na het lezen of als de maand om is dat je boeken uit je bieblijst zijn. Klinkt goed dit!
    Plaats je een artikeltje als je t hebt uitgeprobeerd 😉

    • Reply Danique V. februari 22, 2017 at 10:47

     Zeker! Het enige nadeel is dat als je een andere soort ereader hebt, je de dienst niet kan gebruiken.

 • Reply Nickj februari 22, 2017 at 23:28

  Ik ben er wel nieuwsgierig naar. Alleen heb ik het gevoel dat de fysieke bibliotheek nog steeds veel goedkoper is. Ik heb geen idee wat het aanbod van een bibliotheek is maar mijn gevoel zegt dat dat op dit moment groter is dan het aanbod van kobo plus. Ik heb alleen geen idee of dit klopt.

  Met hoeveel apparaten zou je het tegelijkertijd kunnen delen?

 • Reply Esther februari 25, 2017 at 20:46

  Ik heb geen Kobo, maar ik zou er ooit wel een aan willen schaffen. 🙂

 • Leave a Reply