Presentatie

Boekpresentatie Verslingerd van Lisette Jonkman

 photo IMG_8571.jpg

Gisteren vond de boekpresentatie van Verslingerd van Lisette Jonkman in Enschede plaats. Danique V. en Tedje waren erbij!

Ik (Tedje) was natuurlijk weer eens veel te vroeg. Beter te vroeg dan te laat zeg ik altijd maar. Ik had er een lange reis opzitten van meer dan 3,5 uur en ik moest ontzettend nodig naar het toilet. Gelukkig waren daar mijn redders in nood Lisette met haar vriend Lau. Lisette moest ook naar het toilet en aangezien zij de campus op haar duimpje kent, kon zij ons daar wel naartoe begeleiden. Gelukkig! Nou, een fijne binnenkomer over wc’s, maar dat is wel toepasselijk voor Verslingerd. Verslingerd is namelijk het vervolg op Verkikkerd dat zich afspeelt op de campus van Universiteit Twente.

 photo IMG_8540.jpg

De dag begon met een hele speciale gebeurtenis. Wij gingen namelijk de campus verkennen op een, jawel, heuse Segway! Doodeng vond ik het, maar wonder boven wonder ging alles goed!

 photo IMG_8541.jpg

We kregen instructies van deze twee heren die alles super goed uitlegden.

 photo IMG_8543.jpg

Whoop whoop! They see me rollin’! Lisette had het al gauw goed onder de knie.

 photo IMG_8544.jpg

Let’s go!

 photo IMG_8552.jpg

We namen een kijkje naar alle plekken waar Lucy (de hoofdpersoon in Verkikkerd en Verslingerd) zich bevindt in het boek. We reden langs de collegezaal, langs de bibliotheek en langs het park.

 photo IMG_8553.jpg

Hier is Het Fort, het studentenhuis waar Lucy en haar vrienden wonen.

 photo IMG_1227a.jpg

 photo IMG_8558.jpg

De presentatie vond plaats in De Vestingbar, de bar waar Lucy iedere week wel te vinden is om de raarste cocktails te drinken met haar vrienden en vriendinnen.

 photo IMG_1196a.jpg

 photo IMG_1212a.jpg

Hedda van uitgever Luitingh-Sijthoff vertelde hoe trots ze was op Lisette en dat Lisette iedereen haar verhalen intrekt met de beschrijvingen van de personages in het boek.

 photo IMG_1223a.jpg

Verslingerd is opgedragen aan vriendin Lysanne, die nog volop geniet van het studentenleven en waar Lisette heel veel inspiratie uit heeft gehaald. Zo leuk!

 photo IMG_8560.jpg

Danique V. en ik hadden onze boeken natuurlijk meegenomen om te laten signeren!

 photo IMG_8575.jpg

 photo IMG_8571.jpg

Gekke Lisette, we love you!! 🙂

 photo IMG_8577.jpg

 photo IMG_8565.jpg

We willen iedereen van Luitingh-Sijthoff bedanken en natuurlijk ook Lisette. Je zag er prachtig uit en je deed het super goed! En het Segway’en was natuurlijk super gaaf.

 

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *