Boekenreeks #26 - Adorable Books
Boekenreeks

Boekenreeks #26

boekenreeks
Een boekenreeks is en blijft populair. Van bijna elk boek wordt tegenwoordig wel een vervolg gemaakt. Helemaal niet erg, maar wel erg handig om nou eigenlijk te weten wat de volgorde van deze boekenreeksen zijn.

De Grisha
Alina Starkov is nooit ergens goed in geweest. Maar als haar regiment wordt aangevallen en haar beste vriend Mal zwaargewond raakt, ontwaakt er bij Alina een onbekende kracht die zijn leven redt. Een kracht die het door oorlog getergde koninkrijk voor eens en altijd kan bevrijden. Alina moet alles achterlaten en wordt meegevoerd naar het hof, waar ze getraind zal worden tot lid van de Grisha: het magische elitekorps dat wordt geleid door de mysterieuze Duisterling.
Alina moet de geheimen van de Grisha leren doorgronden nu de toekomst van Ravka in haar handen ligt. In de dreigende duisternis leert Alina niet alleen haar kracht beheersen, maar leert ze ook een kant van zichzelf kennen die ze misschien liever nooit had ontdekt.

Volgorde delen in de reeks:
1 – Schim en schaduw (16 juni 2014)
2 – Dreiging en Duisternis (15 september 2014)
3 – Val en verlossing (16 februari 2015)

boekenreeks2
After
De achttienjarige Tessa Young heeft haar vriendje en overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings. En hij is de wereldberoemde zanger van een boy band.
Hardin weet een grote passie in Tessa naar boven te halen, al probeert ze zich daar nog zo hard tegen te verzetten. Ze leert zijn wilde en romantische kant kennen en wordt gedwongen een keuze te maken tussen haar vertrouwde jeugdvriendje Noah, en een toekomst die spannend, nieuw en onbekend is…

Volgorde delen in de reeks:
1 – Hier begint alles (17 maart 2015)
2 – Je kan niet leven zonder hem (19 mei 2015)
3 – Hij hoort bij jou (16 juli 2015)
4 – Voor altijd (16 september 2015)

boekenreeks3
Water en vuur
De zestienjarige Tella is wanhopig: haar broer is ernstig ziek en de artsen staan met lege handen. Dan ontvangt Tella geheimzinnige instructies om deel te nemen aan een levensgevaarlijke race door vier ecosystemen: jungle, woestijn, oceaan en bergen. En de prijs? Het geneesmiddel dat haar broer kan redden. Modepopje Tella, niet gewend aan ontberingen, is vastbesloten: ze moet winnen!
Alle deelnemers krijgen een ei, dat tijdens de race uitkomt. In elk ei zit aan pandora, een speciaal gemanipuleerd dier, met gaven waarmee het de deelnemer kan helpen. Tella’s Pandora lijkt niets bijzonders te kunnen… of toch wel?
En hoe handig zijn Tella’s gevoelens voor de zwijgzame, stoere Guy, die net zo graag wil winnen als zij? Want als het erop aankomt, heeft Tella maar één doel: het leven van haar broer redden – en dat van zichzelf.

Volgorde delen in de reeks:
1 – Water & vuur (2 september 2014)
2 – Ijs & Steen (15 juli 2015)

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Esther januari 21, 2016 at 17:56

    Ik heb zo genoten van water & vuur! <3

  • Reply Jolien januari 21, 2016 at 19:03

    Ik heb nog geen enkele gelezen maar ze klinken erg leuk! 🙂

  • Reply Caroline januari 22, 2016 at 16:13

    Water & vuur is echt een leuke serie!

  • Leave a Reply