Boekenreeks #19 - Adorable Books
Boekenreeks

Boekenreeks #19

book

Het is al weer even geleden dat ik een boekenreeks schreef voor jullie, daarom is hij hier weer! Ik heb weer drie totaal verschillende series uitgekozen.

Op zoek naar de ware:
Deze serie bestaat tot nu toe uit twee delen. Ze zijn geschreven door Jennifer Probst, onder andere bekend van de succesvolle serie “getrouwd met een miljonair’. In deze heerlijke serie introduceert Probst een reeks nieuwe personages, die bevriend zijn met de personages uit de Getrouwd met een miljonair-serie. De vele fans van Probst komen dus ook te weten hoe het hun favoriete personages is vergaan!

De delen in de serie:
f f f

1 – Op zoek naar jou (5 maart 2014)
2 – Op zoek naar het onmogelijke (15 mei 2014)
3 – Op zoek naar het geluk (14 april 2015)

De ravenjongens:
De ravenjongens is een nieuwe serie, geschreven door Maggie Stiefvater. Waarschijnlijk zal de serie uit minimaal vier boeken bestaan. De boeken gaan over Blue Sargent. Zij komt uit een spirituele familie. Haar moeder is helderziende en kan de zielen zien van hen die gaan sterven. Blue heeft ze zelf nog nooit gezien, maar daar komt verandering in wanneer een jongen haar op een dag aanspreekt. Zijn naam is Gansey. Hij blijkt een rijke student op de lokale privéschool Aglionby te zijn. De jongens van Aglionby staan bekend als de Ravenjongens en betekenen niets dan problemen. Zolang ze zich kan herinneren heeft de spirituele familie van Blue haar verteld dat zij haar ware liefde zal vermoorden. Ze had nooit voorzien dat dit een probleem zou worden. Maar nu haar leven verweven raakt met de sinistere wereld van de Ravenjongens, is ze daar niet zo zeker meer van…

De delen in de serie:
f f

1 – Ravenjongens (oktober 2013)
2 – De dromendieven (verwacht september 2014)

The Declaration:
The Declaration is een serie geschreven door Gemma Malley. De trilogie is in Nederland maar tot boek twee uitgegeven. Waarom? Geen idee. Toch wil ik deze serie graag met jullie delen. Deel drie kan je eventueel in het Engels lezen! De trilogie gaat over Anna. Het is 2140. Anna woont in een tehuis voor Overtolligen. Sinds de uitvinding van een levensverlengend medicijn is er geen plaats meer voor nieuwe burgers. Anna moet nu boeten voor het egoïstische gedrag van haar ouders, omdat ze toch een kind kregen.
Op een dag komt er een nieuwe mysterieuze jongen in het tehuis. Hij vertelt Anna schokkende dingen over haar ouders en het ondergrondse verzet tegen het medicijn. Anna wil helemaal niets van hem weten, en al helemaal niet van zijn plannen om samen te vluchten. Maar uiteindelijk gaat ze twijfelen aan alles waarin ze al die jaren heeft leren geloven…

De delen in de serie:
f f

1 – De anderen (mei 2008)
2 – In de val (22 september 2009)

Dit waren ze weer voor deze keer! Heb jij deze series al gelezen?

 

Lees hier de andere boekenreeksen.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Zwartraafje maart 26, 2014 at 19:14

    Van de eerste twee heb ik telkens het eerste deel gelezen en ik heb van beide genoten.

  • Leave a Reply