Boekenfestijn Eindhoven aankopen - Adorable Books
New in

Boekenfestijn Eindhoven aankopen

Zoals jullie misschien wel weten ben ik afgelopen week naar het Boekenfestijn in Eindhoven geweest. Wat is het ieder jaar toch weer een feest om daar rond te mogen snuffelen. Vandaag laat ik jullie de boeken zien die ik daar mee nam. Ik ben weer goed geslaagd en nam maar liefst 11 boeken mee. Benieuwd welke? Lees dan verder!
3xd7.jpg
y9jp.jpg
Allereerst nam ik twee Engelse boeken mee. Over beide boeken had ik veel goede dingen gehoord. Links zie je Across the Universe van Beth Revis en rechts Need van Carrie Jones.

49cf.jpg
Toen ik Onsterfelijke liefde tegenkwam van Cate Tiernan, kon ik deze niet laten liggen. Ik wil deze al heel lang lezen. Daarnaast zag ik Bezeten van Suzanne Bugler, die me ook wel heel interessant lijkt.

2y40.jpg
Deze twee boeken wil ik ook al langer lezen. Links zie je Saint Tropez van Melissa de la Cruz en rechts zie je Vuurvliegjes van Gayle Forman.

v25k.jpg
Toen kwam ik twee boeken tegen die me wel gewoon leuk lijken voor tussendoor. Links zie je Macho of Minnaar van Liz Rettig. Daarnaast zie je Prinses gezocht van Lindsey Leavitt.

zufe.jpg
Dan nam ik nog Designerjurkje vs Spijkerbroek mee van Lola Douglas. Dit lijkt me gewoon een leuke chicklit! Ook nam ik Wereldmeiden mee van Elizabeth Craft & Sarah Fain mee. Achteraf bleek dit een tweede deel te zijn. Ik heb er zo’n hekel van als dat niet duidelijk wordt gemaakt op de kaft!

mjt1.jpg
Tot slot stopte ik nog Mag ik je nummer even? van Sophie Kinsella in mijn mandje.

kwha.jpg
Zoals je kan zien ben ik heel goed geslaagd. Ik heb weer genoeg om te lezen/recenseren voor de komende tijd! Van welke boeken willen jullie graag een recensie zien?

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Mandy november 9, 2013 at 09:32

  Hele leuke boeken!

 • Reply Lilian november 9, 2013 at 11:40

  Mooie aankopen heb je weer gedaan! Ik heb Designerjurkje vs. spijkerbroek en Need ook gekocht op eerdere festijnen 🙂

 • Reply Nathalie november 9, 2013 at 13:15

  Leuke selectie! Alleen super jammer dat er van prinses gezocht nog steeds geen derde deel uit is in het Nederlands, want voor mijn gevoel was het na deel twee echt nog niet afgelopen. Misschien dat er nog meer zijn in het Engels :).

  Melissa de la cruz is ook een goede schrijfster als je van vampiers en heksen houdt moet je echt de blue bloods serie en witches of east end eens lezen (witches of east end is nu ook een tv serie en lijkt een beetje op charmed).

  Designerjurkje vs. Spijkerbroek was ook erg leuk en het tweede deel ook! De film is ook wel de moeite waard om te kijken. (Speelt zangeres jojo in mee) Alleen wederom jammer dat het bij deel 1 & 2 gebleven is in het NL.

  X Nathalie

 • Reply Nancy november 9, 2013 at 14:12

  Ik zou graag recensies zien van de Engelse boeken ! Die zien er op basis van de cover heel leuk en intrigerend uit.
  Ik had er nog niet van gehoord, dus ik ben echt benieuwd of ik ze in december ook moet gaan zoeken op het Boekenfestijn 🙂

  Mag ik je nummer even? is opnieuw een schitterend boek van Sophie Kinsella. Ik heb er van genoten!

 • Reply Daniëlle november 9, 2013 at 17:58

  Leuke boeken! Ik heb Need ook gekocht op het boekenfestijn in Utrecht! Mag ik je nummer even? is trouwens echt heel leuk, ik heb erg gelachen om het boek!

 • Reply Annelies@Boekboetiek november 9, 2013 at 19:00

  Leuke boeken allemaal!

 • Reply Kelly november 9, 2013 at 19:28

  Ben erg benieuwd naar across the universe! 🙂

 • Reply Maaike november 9, 2013 at 21:23

  Tof! Ik vond St. Tropez niet zo leuk, Mag ik je nummer even? is wel echt geweldig! In Wereldmeiden ben ik ooit begonnen, nooit afgemaakt volgens mij, haha.

 • Reply Roos november 11, 2013 at 17:55

  Ik ben benieuwd naar Need!

 • Reply Emmy november 14, 2013 at 12:35

  Leuke boeken! Across the universe heb ik ook mee kunnen nemen! Ik had zo veel mazzel, want er lagen er nog maar 3!

 • Reply Loranne & Judith november 15, 2013 at 15:30

  Wauw, leuke boeken! Waarschijnlijk gaan wij naar het Boekenfestijn in Rotterdam in januari, nu al superveel zin in!
  XX Loranne & Judith

 • Reply Céline november 16, 2013 at 21:58

  Designerjurkje vs. spijkerbroek las ik een paar jaartjes terug. Erg leuk boek als ik mijn herinneringen mag geloven!
  Saint Tropez staat al lange tijd in mijn boekenkast, misschien moet ik die binnenkort ook nog maar eens lezen.

 • Reply Lisa november 20, 2013 at 00:21

  Ik ben gek op boekenfestijnen, ik ga ieder jaar naar die in Rotterdam en koop dan altijd een grote berg boeken (die ik nog niet eens helemaal uit heb haha!)

 • Leave a Reply