New in

Boekenfestijn aankopen van Tedje

boekenfestijn-eindhoven

Afgelopen weekend ging ik samen met Danique E. naar het Boekenfestijn in Eindhoven. Heerlijk om daar lekker rond te neuzen en te snuffelen tussen alle boeken. Ik kocht vier boeken voor een spotprijsje en vandaag laat ik ze aan jullie zien! 

boekenfestijn-eindhoven

Huisje boompje feestje – Jill Mansell

Ik heb al heel wat boeken van Jill Mansell gelezen, maar Huisje boompje feestje stond nog niet in mijn boekenkast! Het boek gaat over striptekenares Molly Hayes die in het pittoreske dorp Briarwood woont. Ze heeft weinig geluk met relaties: ze valt altijd op de fouten mannen. Maar dan krijgt ze een nieuwe buurman. Hij is knap, single, maar… Hij heeft ook een baby. Hoe zou dat aflopen?

boekenfestijn-eindhoven

Ik geef me over – Jennifer Probst

We hebben op Adorable Books al heel wat boeken gerecenseerd van Jennifer Probst, maar ik heb nog nooit een boek van haar gelezen! Tijd om kennis met haar boeken te maken dus. Ik geef me over gaat over culinair recensent Miranda Storme. Ze had nooit gedacht dat ze Gavin Luciano, de man waarmee ze een intense affaire had drie jaar geleden, weer zou tegenkomen. Miranda ziet een kans op wraak: een vernietigende recensie over zijn restaurant. Ik ben heel benieuwd!

boekenfestijn-eindhoven-1

Hoe eet je een cupcake? – Meg Donohue

Alleen de titel en de cover van het boek alleen al: dit boek moet ik lezen! Hoe eet je een cupcake? gaat over Annie Quintana en Julia St. Claire en samen willen ze een cupcake-winkel openen. Maar ze verschillen van elkaar als dag en nacht. Met hun bakkerijtje maken ze een frisse start. Hun succes wordt echter overschaduwd door onwelkome aandacht van een mysterieuze man die hen op alle mogelijke manieren probeert te dwarsbomen. Een recensie van dit boek kunnen jullie natuurlijk verwachten op Adorable Books!

boekenfestijn-eindhoven-2

Viva España – Linda van Rijn

Afgelopen zomer maakte ik kennis met Linda van Rijn toen ik het boek Zeezicht las. Ik was niet helemaal ondersteboven van haar boek, maar een easy read voor tussendoor kan nooit kwaad, toch? Viva España gaat over Anne Verhulst die met volle teugen geniet van haar leven in Spanje. Ze werkt op een makelaarskantoor voor luxe vakantievilla’s. Haar Spaanse vriend Daniel overlaadt haar met passie, aandacht en cadeaus. Maar dan vindt ze de gehandicapte dochter van haar voormalige baas in een van de villa’s… Spannend, ik ben benieuwd!

Data voor komende Boekenfestijnen in Nederland: 

24-17 november 2016: MECC Maastricht
26-29 januari 2017: Ahoy Rotterdam
16-19 februari 2017: Beursfabriek Nieuwegein
16-19 maart 2017: WTC Expo Leeuwarden

Gaan jullie naar een van de komende Boekenfestijnen? 

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Annabel november 7, 2016 at 14:22

  Ik vond het een beetje tegenvallen. Was alleen niet langs de romans gelopen en had dus het boek van Laura Graham gemist helaas.

 • Reply Kim november 7, 2016 at 14:24

  Het boek van Linda van Rijn lijkt me goed!

 • Reply Eveline Fleur november 7, 2016 at 14:59

  Die van Jill Mansell is erg leuk! 🙂

 • Reply Madelon november 7, 2016 at 15:48

  Huisje, boompje, feestje is leuk!!!! Ik heb die andere van ‘Hoe eet je een cupcake’ een tijdje terug al eens op het Boekenfestijn gekocht, maar nog altijd niet gelezen, haha.

 • Reply Nicky november 7, 2016 at 19:05

  Ik was ook bij het boekenfestijn in Eindhoven en kocht Bloedzusters, A Christmas Carol en kreeg Oorlogswinter van mijn moeder. Let It Snow kocht ik nog bij van Piere

 • Reply Esther november 10, 2016 at 17:22

  Linda van Rijn vind ik tof, heerlijke boeken om tussendoor te lezen.
  Ik ga naar het boekenfestijn in Rotterdam en Nieuwegijn. 🙂

 • Leave a Reply