Dua Lipa boekenclub
Boeken

De boekenclub van Dua Lipa: Service95

Dua Lipa is een ontzettend bekende zangeres die ook nog eens veel leest. Ze is in 2023 gestart met een boekenclub via haar eigen website, Service95. Dat die boekenclub kwam was niet gek: ze deelt enorm vaak boeken op haar eigen kanalen. In dit artikel vind je alles over de boekenclub van Dua Lipa, van de lijst van boeken die ze heeft geselecteerd tot allerlei aanvullende informatie.

Boekenclub van Dua Lipa: Service95

Boekentips van Dua Lipa

Iedere maand deelt Dua op Service95 één boek dat je kunt lezen. Service95 is haar eigen platform waar ze ook allerlei andere artikelen op deelt, die geschreven zijn door haar en haar team. In de boekenclub deelt ze soms nieuwe boeken, soms oudere boeken. Eén ding is zeker: het zijn al-tijd goede boeken om te lezen. Soms boeken die prijzen hebben gewonnen. Ook heeft ze een tijdje een podcast uitgebracht met BBC, waarbij ze in gesprek ging met schrijvers en andere bekende mensen.

Een boekentip en ondersteunende artikelen

Het leuke aan de boekenclub van Dua Lipa is dat ze naast het getipte boek ook artikelen deelt die ondersteunend zijn aan het thema van de maand. Denk bijvoorbeeld aan artikelen over de eetcultuur in Zuid-Korea bij het boek Crying in H-Mart of restauranttips in Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea. Zo wordt de boekenclub een heel rond verhaal voor de lezers!

Je kunt je aanmelden voor de Service95 nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de boeken die worden getipt én Service95 volgen op Instagram.

Overzicht van boeken van de Dua Lipa boekenclub

Hieronder staan de boeken van de Service95 boekenclub. Dua is in juni 2023 gestart met de boekenclub. Klik op het boek om naar Bol.com te gaan voor meer informatie over het boek.

2024
Januari: The Guest, van Emma Cline.
Februari: A Thousand Splendid Suns, van Khaled Hosseini.
Maart: Trust, van Hernan Diaz.
April: Crying In H Mart, van Michelle Zauner.

2023
Juni: Shuggie Bain, van Douglas Stuart.
Juli: Pachinko, van Min Jin Lee.
Augustus: Half Of A Yellow Sun, Chimamanda Ngozi Adichie.
September: Just Kids, Patti Smith.
Oktober: One Hundred Years Of Solitude, van Gabriel García Márquez.
November: The Vanishing Half, van Brit Bennett.
December: geen boek

Vond je dit een leuk artikel om te lezen? Wellicht is dit ook wat voor jou!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *