Boeken die uitkomen in maart 2016 - Adorable Books
Binnenkort

Boeken die uitkomen in maart 2016

march
Maart is weer aangebroken. Deze maand komen er een aantal ontzettend gave boeken uit! Boeken waar sommige al maanden op aan het wachten zijn. Kijk snel naar welke boeken uitkomen in maart 2016.

maart1
De Ijzerstrijder (Call of the forgotten #3) – Julie Kagawa (verwacht 8 maart 2016) €15,00
Ethan Chase zweeft een maandlang tussen leven en dood nadat hij bijna is vermoord door zijn bloedeigen neef. Wanneer hij is bijgekomen, komt hij erachter dat de gevaarlijke Vergeten Koningin terug is, en hoe! Ze blijkt machtiger dan ooit en rukt op met haar leger van vergeten fae, geleid door niemand minder dan Ethans neef Keirran. De oude rijken van Zomer en Winter
dreigen onder de voet gelopen te worden, en Ethan besluit zich nog één keer in de strijd te mengen. Maar of dat wat uithaalt?

De sleutel (De Engelfors #3) – Mats Strandberg, Sara B. Elfgren (verwacht 22 maart 2016 €17,50
Boven de cirkels zijn de tekens van de elementen in de rots gekerfd. Vuur. Aarde. Lucht. Water. Metaal. Hout. Vuur en Hout geven minder licht. De tekens van de elementen die zich op school al hebben geopenbaard. En daaronder verschijnen voor Anna-Karins ogen letters die woorden vormen die zij niet begrijpt. TENEBRIS APERIAR – ik open wanneer de duisternis valt. De apocalyps is ophanden. De zielen van de Uitverkorenen vormen de sleutels tot het openen van de poort waarmee de demonen onze wereld kunnen betreden. Wie kunnen zij nog vertrouwen? De klok tikt. Is het einde der tijden echt nabij? Dodelijke spanning in Engelsfors…

Zilveren licht (De Anderen #3) – Anne Bishop (verwacht 15 maart 2016) €18,99
Meg heeft zo veel doorstaan in de paar maanden dat ze nu in het Stadspark woont dat het haar soms duizelt – letterlijk. Haar vrienden, zowel mens als Ander, zijn geschokt als ze ontdekken hoe zwaar deze maanden voor Meg eigenlijk zijn geweest. Zelfs Simon, leider van het Stadspark en Megs vriend, heeft geen pasklare oplossing voor dit probleem, maar hij is vastbesloten die te vinden.
Ondertussen worden Monty en zijn collega’s bij de politie geconfronteerd met de gevolgen van het voortdurende stoken door de aanhangers van Mensen Altijd Eerst. Het geweld laait op, tussen mensen en Anderen, maar ook tussen mensen onderling, zoals Monty ontdekt…

maart 2
De X Of Hoe Fout Een Leraar Kan Zijn – Brigitte van Aken (verwacht 17 maart 2016) €15,99
Niels krijgt een nieuwe wiskundeleraar, Hendrik d’Ursel. Al snel is niet alleen Niels, maar ook de rest van de klas in de ban van deze atypische leerkracht. De leerlingen krijgen geen gewone wiskundelessen, maar moeten van meneer d’Ursel op zoek naar geluk.
Tijdens hun zoektocht ontdekken ze dat geluk niet altijd even makkelijk te vinden is. Ook de werkelijkheid blijkt plots niet zo zwart-wit meer als oorspronkelijk gedacht.
Wanneer uiteindelijk ook Hendrik d’Ursel anders blijkt te zijn dan hij zich voorstelt, beslissen Niels en zijn klasgenoten om actie te ondernemen…

De geest – S.J. Paul (verwacht 30 maart 2016) €15,00
De groep verwilderde jongeren worden na tien jaar overleven op het Eiland herenigd met hun families. Maar vanaf de eerste dag vechten ze met de nieuwe wereld waarin ze zijn terechtgekomen. Niemand lijkt hen te begrijpen en de pers laat hen niet met rust. Langzaamaan beseffen ze dat er op deze wereld geen plaats is voor freaks zoals zij.
Ondertussen heeft Stef het ook moeilijk in de ‘gewone’ wereld. Gewrongen tussen zijn oude en nieuwe leven, worstelt hij om een evenwicht te vinden. Wanneer alles mis lijkt te lopen met zijn vrienden, strijdt hij tegen schuldgevoelens en een onverklaarbare ziekte, die zijn hele leven domineert. En dan is er nog De Geest die hem dag en nacht teistert.
Terwijl Stef alsmaar zieker wordt, beseft hij dat het Eiland er alles voor over heeft om hem terug te krijgen.

Finding it (losing it #3) – Cora Carmack (verwacht 1 maart 2016) €15,00
Kelsey Summers is nogal verwend en eenzaam. Ze weet niet wat ze wil met haar leven, dus gaat ze door Europa reizen, op zoek naar avontuur en zichzelf. Daar ontmoet ze de knappe, mysterieuze Jackson Hunt. Ze blijven elkaar maar tegenkomen en spreken af om een tijdje samen te reizen.
Ze voelt zich enorm aangetrokken tot Jackson. Elke dag die ze samen doorbrengen in romantische Italiaanse dorpjes valt ze harder voor hem. Maar hoeveel weet ze eigenlijk van Jackson? Het lijkt erop dat hij heel wat te verbergen heeft…

maart3
Twintig regels liefde – Rowan Coleman (verwacht 2 maart 2016) €17,50
Wat als je nog maar één kans had? Eén kans om een brief achter te laten voor degene van wie je houdt? Wat zou je schrijven?
Tijdens haar nachtdiensten schrijft verpleegkundige Stella brieven voor haar patiënten. Daarin vertellen ze aan hun geliefden over hun gedachten, hun gevoelens, en over hun laatste wens. Soms staan er praktische tips in – hoe werkt een wasmachine? – en soms ouderlijk advies – hoe word je een goede vader? Stella belooft dat ze de brieven pas na hun dood zal versturen. Maar dan breekt ze die belofte: er is één brief waarvan ze vindt dat ze die op tijd moet posten, om iemand een laatste kans te geven op verzoening en een goede afloop…

Shopaholic grijpt in (Shopaholic #8) Sophie Kinsella (verwacht 15 maart 2016) €19,99
Becky is met haar halve familie in een camper op weg naar Las Vegas. Er moet van alles gebeuren. Geen paniek! Ze heeft een plan. Punt één: haar vader zoeken die er zomaar vandoor is gegaan. Punt twee: beste vriendin Suze helpen. Punt drie: Alicia Bitch Billington stevig aanpakken. Punt vier: leren gokken (wat haar aanvankelijk uitstékend afgaat). Hoe dan ook, Becky laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Haar familie heeft haar nodig: Shopaholic grijpt in!

Een verloren liefde – Iona Grey (verwacht 29 maart 2016) €19,99
Voor alle fans van Jojo Moyes De laatste liefdesbrief. Een heerlijke roman waarin twee verhaallijnen verweven worden: in WO2 wordt een jonge, getrouwde Engelse vrouw onmogelijk verliefd op een Amerikaanse soldaat. Na de oorlog komt hij terug voor haar, belooft hij – maar in de oorlog worden zoveel beloftes gedaan… In het heden vindt een jonge Engelse vrouw een schuilplaats in een verlaten huis, maar vindt dan de briefwisseling uit de oorlogstijd tussen de twee hoofdpersonen uit de andere verhaallijn – en gaat op onderzoek uit naar hoe hun verhaal afgelopen is.

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Esther maart 1, 2016 at 16:20

  Ik kan echt niet wachten op de ijzerstrijder! 🙂

 • Reply Kelly maart 1, 2016 at 16:58

  Er zitten leuke boeken tussen, ik ben benieuwd!

 • Reply Judith maart 1, 2016 at 17:44

  Wat een prachtige boeken komen er deze maand uit! Ik ben niet zo van de fantasy, dus ben vooral benieuwd naar Een verloren liefde & Twintig regels liefde.

 • Reply Myrthe maart 1, 2016 at 22:46

  Leuke boeken! Zelf zit ik te wachten op Lady Midnight van Cassandra Clare! 😀

 • Reply Madelon maart 2, 2016 at 09:32

  Ik kijk vooral uit naar de nieuwe Shopaholic!

 • Reply Marcia maart 4, 2016 at 10:58

  Ik ben benieuwd naar De Geest. Het eerste deel had echt een spannende cliff hanger!

 • Leave a Reply