Boeken die uitkomen in augustus 2016 - Adorable Books

Boeken die uitkomen in augustus 2016

large-6
Het is weer augustus! Wat vliegt de tijd toch zeg. Augustus is midden in de zomer en daarom ideaal om nieuwe boeken te kopen. Er komen weer een aantal boeken uit waar wij al enorm naar uitkijken.

augustus1
Ademloos – Jennifer L. Armentrout (verwacht 16 augustus 2016) €15,00
Wachters en demonen bestrijden elkaar… Deel 3 Als half demon half wachter wordt de zeventienjarige Layla verscheurd door twijfel. Voor welke wereld moet ze kiezen? Kiest ze voor de demonenwereld en de sexy Roth of voor de wereld van de wachters en de knappe en beschermende Zayne? Maar voordat ze daar uit is, doemt er een nieuw probleem op: een Lilin, de gevaarlijkste onder de demonen, is ontsnapt en is uit op verwoesting van alles en iedereen in haar omgeving. Vooral haar BFF Sam verkeert in groot gevaar… Verscheurd tussen twee werelden en twee verschillende jongens probeert Layla de juiste keuzes te maken om haar vriendin te redden. Maar soms moet je gewoon je hart volgen en vechten met alles wat je in je hebt.

Tienduizend hemels boven jou – Claudia Gray (verwacht 23 augustus 2016) €15,00
Marguerite Caine kan iets wat nog nooit eerder is gedaan: ze kan reizen door verschillende dimensies met de Vuurvogel, de briljante uitvinding van haar ouders. Helaas heeft ze daarmee ook de aandacht getrokken van een vijand die er letterlijk alles voor overheeft de uitvinding voor zijn eigen duistere doeleinden te gebruiken. Wanneer hij haar vriendje Paul in handen krijgt en zijn ziel versplintert en verspreidt over vier dimensies, begeeft Marguerite zich op zéér gevaarlijk terrein om hem te redden.

De kronieken van Bane – Cassandra Clare (verwacht 22 augustus 2016) €19,99
Elf korte verhalen over het leven van Magnus Bane, de mysterieuze en flamboyante hoofdpersoon uit Kronieken van de Onderwereld en De Helse Creaties. Lees alles over zijn tumultueuze liefdesaffaires, uitbundige feestgedrag, exotische reisjes en zijn bijzondere verhouding ten opzichte van alle partijen die de Kronieken van de Onderwereld en de Helse Creaties bevolken. Hierna heeft Magnus geen geheimen meer!
augustus2
Ik zie je tussen de wolken – Maren Stoffels (verwacht 31 augustus 2016) €13,99
Misschien zul je mij niet helemaal begrijpen.
Waarom ik mezelf pijn doe bijvoorbeeld.
Of waarom ik zo raar doe tegen dat meisje uit het ziekenhuis.
Waarom ik denk dat ik een jongetje kan redden van kanker.
Misschien zul je mij niet helemaal begrijpen.
Maar ik zal proberen het uit te leggen.
Ik ben Lauren.
En dit is mijn verhaal.

Dumplin’ – Julie Murphy (verwacht 1 augustus 2016) €19,99
Willowdean Dickson heeft een maatje meer en vindt dat geen probleem, terwijl iedereen om haar heen geobsedeerd is door de aankomende missverkiezing. Pas als Will een relatie krijgt met haar oogverblindend knappe collega Bo, begint ze te twijfelen over haar figuur. Om haar zelfvertrouwen terug te krijgen, besluit Will het meest afschuwelijke te doen dat ze zich kan voorstellen: ze geeft zichzelf op voor de Clover City’s Missverkiezing. Gaandeweg laat Will niet alleen Clover City versteld staan, maar vooral zichzelf.

Mislukt – Iris Boter (verwacht 15 augustus 2016) €15,00
Zou jij het verleden veranderen als je dat kon?? Loïs krijgt die kans – maar tegen welke prijs? Lois zit op de kunstacademie. Niemand mag haar goed verborgen geheim weten en daarom houdt ze iedereen op afstand. Zelfs die lieve en leuke Giel. Als Lois haar studentenkamer uit moet, biedt Giel aan om te helpen en dan blijkt dat hij haar wel ziet zitten. Lois vindt het doodeng en geweldig tegelijk. Al snel vindt ze een kamer bij mevrouw De Vogel in huis. Maar er gebeuren vreemde dingen: de kat lijkt haar te herkennen en Lois kan opeens prachtig pianospelen, zonder dat ze dat ooit geleerd heeft. Door Giel breekt er een andere tijd aan. Lois bloeit helemaal op. Liefde is niet zo moeilijk als ze dacht. Toch mag hij nog steeds niet te dichtbij komen, maar hoelang blijft hij dat accepteren? Dan valt Lois van de trap en wordt alles anders. Alles.
augustus3
Vurig – Jennifer L. Armentrout (verwacht 9 augustus 2016) €15,00
Als Vurig van Jennifer L. Armentrout een lijflied had, was het Katy Perry’s ‘Firework’: Baby you’re a firework, come on, show ’em what you’re worth. Het kost hoofdpersoon Andrea veel moeite om zichzelf te laten zien. Ze zit met zichzelf in de knoop en kan zich niet ten volle geven aan het leven. Tanner – een vriend die haar meer dan leuk vindt – wil haar redden, maar uiteindelijk kan Andrea alleen zichzelf redden. Vurig is een verhaal over kracht, doorzettingsvermogen en vooral liefde. En o ja: dit zijn inderdaad dé Andrea en Tanner uit ijskoud!

Zo puur als chocolade – Reina Crispijn (verwacht 30 augustus 2016) €15,00
Reina Crispijn, winnares van de Valentijnprijs 2016, brengt met Zo puur als chocola een bitterzoete feelgoodroman over alle lagen van Amsterdam. Zo puur als chocola is boven alles een lekker boek: over de opgeklopte wereld van de tv, over aanstellerige hipsteriteiten, en over het Amsterdamse leven in al zijn facetten. Alle personages streven ernaar een puur leven te leiden, te luisteren naar hun hart en zich niet te laten leiden door kortetermijngeluk. Maar dat dat streven nog geen realiteit is, maakt Reina Crispijn vaardig duidelijk met haar mensenkennis en haar scherpe oog voor de wereld om haar heen. Zo puur als chocola is een warm chocoladebad voor de liefhebbers van romantische komedies van Nederlandse bodem zoals Alles is familie en Mannenharten.

Na de brand – Jane Casey (verwacht 2 augustus 2016) €19,99
‘Na de brand’ is een spannende thriller van Jane Casey. Voor fans van Simone van der Vlugt en Nicci French. Na een grote brand in een flatgebouw in Londen worden Maeve Kerrigan en haar collega’s opgeroepen. De zaak ligt gevoelig – niet vanwege het feit dat de brand was aangestoken of omdat meerdere bewoners om het leven zijn gekomen, maar vanwege het lichaam dat gevonden is op het parkeerterrein direct naast het gebouw. Het lijkt erop dat politicus Geoff Armstrong werd verrast door de brand en in paniek uit het gebouw is gesprongen. Maar waarom was deze rechtse politicus eigenlijk aanwezig in het verpauperde Maudling Estate? Terwijl Maeve en haar collega Derwent de zwaargehavende flat doorzoeken, stuiten ze op een geheime wereld op de elfde verdieping, waar iedereen wel iets te verbergen had… De spannende Maeve Kerrigan-serie (waarvan de delen los van elkaar te lezen zijn) kenmerkt zich door sterke personages en intrigerende zaken. Lees ‘Na de brand’ en raak verslaafd!

Een klein deel van alle mooie boeken die uit zullen komen. Naar welke boeken kijk jij uit?

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Naomi augustus 1, 2016 at 09:34

  Ik heb toevallig vorige week the bane chronicles, in het engels, gekocht!

  x

 • Reply Jennifer augustus 1, 2016 at 10:54

  Ik ben heel erg benieuwd naar een boek dat jullie niet noemen die deze maand uitkomt! Hotel Evergreen Falls van Kimberley Freeman.

 • Reply Eveline Fleur augustus 1, 2016 at 13:57

  Wow ik ben wel erg benieuwd naar Na de brand van Jane Casey en naar Mislukt van Iris Boter (er staat in jullie artikel trouwens Milsukt :$) Tienduizend hemels boven jou lijkt me ook gaaf. Is deze onderdeel van een reeks? Want de cover komt me ergens bekend van voor..

  • Reply Danique V. augustus 1, 2016 at 19:36

   Ja, klopt! Het eerste deel heet Duizend stukjes van jou

  • Reply Danique V. augustus 1, 2016 at 19:37

   Haha, oeps typfoutje! Aangepast 🙂

 • Reply Madelon augustus 1, 2016 at 19:47

  Ik kijk vooral uit naar Tienduizend hemels en Dumpin’!

 • Reply Valerie augustus 1, 2016 at 22:22

  *zucht* is het al 23 Augustus? Ik moet Tienduizend Hemels boven Jou echt hebben!

 • Reply Vivian augustus 3, 2016 at 16:24

  Aaahhh ik wist helemaal niet dat Tienduizend hemels al zo snel uitkomt! Die wil ik zoooo graag lezen =D verder ook erg benieuwd naar Ik zie je tussen de wolken en Dumplin’!

 • Reply Esther augustus 8, 2016 at 15:38

  Ik kijk heel erg uit naar tienduizend hemels boven jou! 😀

 • Leave a Reply