Boeken

Deze boeken staan op Yara’s ’to be read’ lijst

To be read

Mijn ’to be read’ lijst lijkt altijd zo groot, dat er geen einde aan lijkt te komen. Ik heb twee verschillende stapels: de eerste stapel bestaat uit recensie-exemplaren voor Adorable Books. De tweede stapel bevat boeken die ik zelf heb gekocht en super graag wil lezen. Vandaag deel ik de boeken die op mijn ’to be read’ lijst staan!

Een leven na jou Jojo Moyes

Een leven na jou – Jojo Moyes
Dit boek heb ik al half uitgelezen en is tot nu toe erg goed! Ik las niet zo lang geleden Voor jou van Jojo Moyes uit, en dit is het vervolg daar op. Ik moet zeggen dat ik het een erg zwaar boek vind, maar wel enthousiast ben. Ik ben vooral heel erg benieuwd hoe het eindigt. De recensie kun je gauw op de blog lezen.

Anna & de French Kiss Stephanie Perkins

Anna & de French kiss – Stephanie Perkins
Ohhhh yes, dit boek stond al zó lang op mijn ‘musthave’ lijstje en nu heb ik hem! Ik kreeg hem van mijn stage voor mijn verjaardag, zo lief. Het is – tot nu toe- een onwijs leuk en vooral schattig boek. Ik kan niet wachten tot hij uit is, en ik het nieuwste deel kan lezen. Dat boek (Lol & de boy next door) verschijnt in april.

Duizend stukjes van jou

Duizend stukjes van jou – Claudia Gray
Danique gaat dit boek recenseren voor de blog, maar ik wilde hem ook erg graag lezen en besloot hem daarom aan te schaffen toen ik een boekenbon voor mijn verjaardag kreeg. De recensie van Danique kun je gauw lezen op de blog, zij is namelijk net zo benieuwd naar het boek als dat ik ben!

Rode letters Anne Bishop

Rode letters – Anne Bishop
Vanaf eind februari kost Rode letters van Anne Bishop maar €10,- (momenteel €15), en daarom staat dit boek erg hoog op mijn to be read lijst. Zodra hij een tientje kost schaf ik hem meteen aan, want iedereen is erg enthousiast over de boeken van Anne Bishop! Danique V. las het boek en schreef er een recensie over.

Onverminderd Rebecca Yarros

Onverminderd – Rebecca Yarros
Dit boek kreeg ik van een collega voor Sinterklaas op stage, echt leuk! Wist je dat we met de quote op het boek staan? Echt te awesome! De recensies zijn erg lovend over Onverminderd, ik kan niet wachten tot ik hem kan lezen. Danique E. las het boek en schreef er een recensie over.

Welk boek staat op jouw to be read lijst?

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.