Boeken

Boeken op Yara’s kerst wishlist

wishlist

It’s the season to be jolly, falalala. Hoog tijd om mijn kerst wishlist met jullie te delen! Ik vind het altijd super leuk om te zien wat voor boeken anderen op hun wishlist hebben staan, zodat je daar inspiratie uit kunt opdoen.

1.Harteloos van Marissa Meyer staat heel hoog op mijn wishlist, maar ik heb de kerstman al horen spreken en begreep dat ik hem krijg. Yes! // 2. Dreiging en duisternis van Leigh Bardugo is het tweede deel van de Grisha serie. Deel 1 heb ik al heel lang in mijn kast staan (en gelezen!), hoog tijd voor deel 2. // 3. Best in travel 2017 van Lonely Planet heb ik al duizend keer voorbij zien komen in de boekhandels en iedere keer sta ik er in te bladeren. Ik wil dit boek heel graag hebben!

wishlist-2

4.  Het boek Hygge zie ik overal voorbij komen, daardoor ben ik er extra benieuwd naar. Dit boek is geschreven door Meik Wiking en gaat over de Deense kunst van het leven. // 5. Nooit meer te druk van Tony Crabbe is ontzettend populair en als ik alleen al mag uitgaan van de titel, snap ik precies waarom. Ik ben altijd zo druk in mijn hoofd en ik ben benieuwd of dit boek wat zal bijdragen aan een rustiger leven. // 6. Brené Brown is psycholoog en schreef het boek De moed van imperfectie. Wederom een selfhelp-boek. Ik denk dat dit heel leerzaam kan zijn voor het dagelijks leven!

wishlist-3

7. All day bowls van Denise Kortlever wil ik graag hebben. Ik vind haar boek All day breakfast ontzettend leuk, ik kijk er regelmatig in en gebruik hem ook vaak. Daarom ben ik benieuwd naar All day bowls! // 8. De boeken van Jamie Oliver doen het altijd goed. Ik ben toch stiekem heel benieuwd geworden naar het boek Jamie’s Superfood, omdat dit een stuk gezonder is dan zijn andere boeken. // 9. Lekker Miljuschka is het boek van Miljuschka Witzenhausen. Ik vind haar zo’n tof mens, ze maakt de meest mooie taarten en heeft echt maling aan de hele fitgirl-hype. Dit boek lijkt me fantastisch: de recepten die ze bij 24Kitchen deelt zijn al goed, laat staan in haar boek.

Welke boeken staan er op jouw wishlist voor de feestdagen?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Anouk december 9, 2016 at 17:41

    Wat een mooi lijstje! Best in travel 2017 lijkt me ook héél tof 🙂

  • Reply Esther december 11, 2016 at 11:18

    Ik heb zo veel boeken die nog op mijn verlanglijstje staan, haha. 🙂

  • Leave a Reply