Boeken

Deze boeken op Spotify zijn gratis en voor iedereen toegankelijk!

boeken op spotify

Wist jij al dat er luisterboeken te vinden zijn op Spotify? Ik tot voor kort niet en ik kwam erachter dat er heel veel mensen zijn die dit niet weten. Zonde, natuurlijk! Zeker omdat je gratis gebruik kunt maken van de dienst (wel met reclames) en het heel handig is ingedeeld. Ik deel vandaag welke boeken op Spotify staan.

Dit artikel is geüpdatet op 8 maart 2021.

Er staan zowel Engelse boeken als Nederlandse boeken op Spotify. Handig, hè? Wil je het luisterboek beluisteren? Zoek simpelweg op de titel en je vindt hem.

Engelse boeken op Spotify

Er staan genoeg mooie boeken op Spotify maar juist omdat er zoveel keuze is, heb ik er een paar geselecteerd waarvan ik ze zelf heel leuk vind. Wat dacht je van The Great Gatsby van F. Scott Fitzgerald? Of Jungle Book van Rudyard Kipling?

Behalve deze boeken staan er allerlei afspeellijsten online waarin allerlei toffe luisterboeken te vinden zijn. Mocht je denken: dit boek wil ik beluisteren, dan klik je op de titel van de auteur en dan vind je alle hoofdstukken van het desbetreffende boek. Super handig! Hieronder tref je de afspeellijst:

Nederlandse boeken op Spotify

Ook in Nederland worden luisterboeken steeds populairder. Denk aan diensten als Storytel en de online Bibliotheek die een uitgebreid aanbod hebben. Ook op Spotify vind je een paar Nederlandse boeken. Het Nederlandse assortiment vind ik wat tegenvallen: er staan niet zo heel veel Nederlandse boeken online, maar aangezien het een ‘extraatje’ is, vind ik het minder erg. Dit zijn de boeken die online te vinden zijn:

Mocht je nog meer Nederlandse boeken op Spotify kennen: laat het vooral weten want dan voegen we ze toe aan het lijstje.

Wist jij al dat er luisterboeken op Spotify staan?

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *