Boeken

Boeken die ik meeneem op vakantie

boeken-vakantie

Hoera! Over een paar weken ga op vakantie naar Tenerife en ik kan niet wachten! Even lekker een weekje naar de zon. Weg met dat koude en regenachtige weer in Nederland. Op vakantie ga ik lekker veel lezen, maar welke boeken neem ik mee? 

Het is echt nodig dat ik een inhaalslag ga maken met lezen. Ik heb dit jaar welgeteld twee boeken gelezen en dat is te schandalig voor woorden. Ik heb in ieder geval een hele stapel boeken die allemaal gelezen moeten worden.

Een leven na jou – Jojo Moyes

Een leven na jou is het vervolg op Voor jou van Jojo Moyes. Dat vond ik zo’n mooi boek dat ik ook niet kan wachten om het vervolg te gaan lezen. Dat wordt gegarandeerd huilen. Ik verschuil me wel achter het boek met een grote zonnebril…

Shopaholic grijpt in – Sophie Kinsella

Ik heb tot nu toe alle boeken van Sophie Kinsella gelezen, dus het laatste deel mag zéker niet ontbreken! Becky gaat met haar familie in een camper naar Las Vegas. Alleen haar vader is kwijt, ze moet haar vriendin Suze helpen én ze moet ook nog leren gokken. Als dat maar goed gaat.

Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) – Astrid Harrewijn

In dit boek van Astrid Harrewijn ben ik stiekem al begonnen! Ik denk dat ik deze ook wel voor de vakantie uit krijg. Het boek gaat over drie vrienden die in een huis gaan wonen en ze werken allemaal bij verschillende musea in Amsterdam. Tot nu toe vind ik het boek erg leuk en de schrijfstijl van Astrid Harrewijn leest prettig weg. De recensie volgt!

Witheet – Jennifer L. Armentrout

Ik heb Wacht op mij, Ga voor mij en Blijf bij mij van Armentrout gelezen en slaat met Witheet een ander genre in. Haar vorige boeken waren vooral sexy en gingen over jongeren, nu is het in principe hetzelfde, maar krijgen haar boeken een mysterieus tintje. Layla uit Witheet kan namelijk door mensen heen kijken. Ik ben heel benieuwd! Normaal gesproken lees ik zulke soort boeken niet echt, maar nu ga ik me er eens aan wagen.

Ibiza, land van liefde – Mireille van Hout

Anna en een paar vrienden stichten een hippiecommune op Ibiza waar ze leven in ultieme vrijheid. Een boek over zon, zee en strand op Ibiza? Wat mij betreft het perfecte boek om mee te nemen op vakantie. Ik heb nog nooit iets gelezen van deze schrijfster, dus ik ben erg benieuwd.

Lola geeft zich bloot – Rachel Gibson

Op de cover staat een meisje in bikini op een boot. Dat moet bijna wel een heerlijk zomerboek zijn, toch? Als ex-lingeriemodel Lola Carlyle hoort dat een aantal zeer onthullende foto’s van haar rondzwerven op internet, duikt ze onder op het luxe jacht van vrienden om in de anonimiteit – en in de zon – te wachten tot het stof neerdaalt. Oh yeah!

Twintig regels liefde – Rowan Coleman

Wat als je nog maar één kans had? Eén kans om een brief achter te laten voor degene van wie je houdt? Wat zou je schrijven? Dit lijkt mij een heel bijzonder en mooi boek. Ik ben echt heel benieuwd! De cover vind ik in ieder geval prachtig, dat heb je al op deze Instagram foto kunnen zien.

Welke boeken liggen er op jouw to be read stapel? 

 

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Marloes maart 19, 2016 at 14:05

  Mooie stapel! Ik vond de boeken van Astrid Harrewijn, Jojo Moyes en Rowan Coleman erg leuk/mooi. Een leven na jou vond ik wel iets minder een tranentrekker dan Voor jou, dus wie weet heb je die zonnebril niet nodig ;). De nieuwe Shopaholic moet ik ook echt hebben, ik ren volgende week naar de winkels zodra hij uit is!

 • Reply Story addict maart 19, 2016 at 16:39

  Wat een lekker zomerse stapel! Lijkt me heerlijk, weer lekker lezen in het zonnetje 😀 Toevallig was ik net mijn boekenkast op aan het ruimen en kwam ik erachter dat ik de eerste shopaholic kwijt ben (ik heb de serie hier liggen, maar nog niks gelezen)… Heb dus nog een inhaal- (en opruim)slag te doen :p

 • Reply Luna maart 19, 2016 at 20:39

  Ik wil graag Broer lezen van Esther Gerritsen en ook kocht ik tijdens de boekenweek De kleine miezerige god van deze schrijfster. Ook kreeg ik laatst het boek De oesters van Nam Kee, dat heb ik altijd al willen lezen, dus kreeg ik het van een lief persoon cadeau.

 • Reply Kelly maart 19, 2016 at 20:59

  Wat een mooie boeken!

 • Reply Esther maart 20, 2016 at 14:28

  Ik ben ook heel benieuwd naar twintig regels liefde! 🙂

 • Reply Vivian maart 20, 2016 at 18:54

  Een leven na jou is absoluut heel erg mooi en Twintig regels liefde lijkt me ook prachtig!

 • Reply Rowan maart 20, 2016 at 19:51

  Geniet van je vakantie! Dat komt vast wel goed met je leuke boeken 😀

 • Reply Naomi maart 21, 2016 at 11:07

  Ik wil ook een keer een Jennifer L. Armentrout boek lezen. Van de zomer ga ik denk ik beginnen aan de lux serie!
  x

 • Reply Judith maart 21, 2016 at 19:45

  Wat een prachtige boeken! Alvast heel veel leesplezier en plezier op vakantie, maar met deze boeken moet dat zeker goed gaan komen. 🙂

 • Leave a Reply