nextory
Boeken

Boeken luisteren met Nextory

Ken jij Nextory al? Met Nextory kun je boeken luisteren en lezen op je mobiele telefoon of tablet. Je kunt kiezen uit honderdduizenden luisterboeken en e-books. Ideaal als je veel onderweg bent, lekker op de bank wil relaxen of boeken wil lezen op vakantie. Lees vooral door, want we hebben een leuke kortingscode voor je!

Boeken lezen en luisteren waar je maar wil. Dat klinkt toch als muziek in je oren? Ik heb Nextory nu een tijdje en ik moet zeggen: wat is het fijn! Ik dacht dat ik luisterboeken niet leuk zou vinden ‘want een papieren boek is de ultieme leesexperience’. Maar ik zit best veel in de auto en podcasts, de radio en mijn Spotify-lijstjes was ik meer dan beu. Luisterboeken zijn voor mij dé uitkomst als ik in de auto zit of een rondje aan het wandelen ben. Een hele fijne afwisseling van het gewone boek.

Luisterboeken en e-books op Nextory

Alle genres kun je vinden in Nextory: van thrillers tot aan new adult, van poëzie tot historische romans en van filosofie tot kinderboek. De app van Nextory is erg gebruiksvriendelijk en heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Ik heb al een paar boeken geluisterd via Nextory, zoals de bestseller van dit moment Middernachtbibliotheek en Terug naar Villa Rosa. Wist je trouwens dat alle Harry Potter boeken ook op Nextory staan?

Wat ik leuk vind om te zien is dat je inzicht hebt in je ‘Leesdagboek’. Hier zie je hoeveel boeken je gelezen hebt en hoeveel uren je gelezen hebt. Je kunt boeken op favoriet zetten die je graag wil lezen en je hebt ook een makkelijk overzicht welke boeken je al gelezen hebt.

Meer lezen

Wil je meer lezen? Dan is Nextorry echt ideaal. Luisterboeken zijn heel fijn voor de afwisseling de e-books lees je gewoon op je smartphone als je ergens aan het wachten bent of onderweg bent. Voor het bedrag van €11,99 per maand – dat kost een maandabonnement – kun je nog niet eens één boek kopen, dus als je minimaal 1 boek per maand leest, heb je het abonnement er eigenlijk al uit. En ik weet zeker als je aan luisterboeken begint, lees je veel meer dan dat je nu waarschijnlijk doet. Het ideale hulpmiddel om meer te lezen dus. Goed om te weten: je kunt het abonnement iedere maand opzeggen.

Nextory kost €11,99 per maand voor Goud (4 profielen, 1 profiel tegelijk luisteren) of €14,99 per maand voor Familie (4 profielen, 2-4 profielen tegelijk luisteren). 

Kortingscode Nextory

Ben je nieuwsgierig geworden naar Nextory? Met de code Adorablebooks kun je Nextory 40 dagen gratis proberen! Klik hier! 

Dit artikel bevat een samenwerking. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.