Boeken

Boeken die wij hebben gelezen – september 2016

Boeken die wij hebben gelezen
Een nieuwe maand betekent ook: alle boeken die wij hebben gelezen op een rijtje zetten. Benieuwd welke boeken we hebben gelezen in de maand september? Lees dan gauw verder!

Tedje

Afgelopen maand was ik op vakantie en las ik vijf boeken! Dat schiet lekker op! Ik las de spannende thriller In de familie van de Nederlandse Joyce Spijker (binnenkort kunnen jullie een recensie verwachten!). Ook las ik Ibiza, land van liefde van Mireille van Hout, Het geheim van Montmartre van Donatella Rizzati en nog twee Nederlandse boeken: Daar heb je vrienden voor van Astrid Harrewijn en Lieve mama van Esther Verhoef.

Danique V.

Afgelopen maand ben ik in een hoop boeken begonnen, maar helaas nog niet een hoop uitgelezen! Er komen zo veel leuke boeken ineens uit, dat ik amper nog kan kiezen. Dit zal het deze maand gelukkig wel goedmaken. Toch heb ik twee geweldige boeken uitgelezen! Als eerste het debuut van Dagmar Valerie, Liever Met Lef, die ik vooruit mocht lezen. Wat een heerlijk boek, eens even iets anders. Deze week komt er nog een recensie van online. Daarnaast las ik het boek De Da Vinci Code uit van Dan Brown, de Young Adult versie. Veel verschillende meningen heb ik erover gehoord en ook ik heb er een over het boek.

Gelezen boeken

Yara

Hoewel ik de afgelopen maanden niet enorm veel heb gelezen, ben ik deze maand helemaal back on track! Ik las in totaal 4 boeken, te beginnen met Tales of the Peculiar van Ransom Riggs. Zo’n enorm leuk boek! Ik las ook De Graces van Laure Eve, PS ik hou nog steeds van je van Jenny Han en ik las Wink, Poppy en Midnight uit, geschreven door April Genevieve Tucholke. Deze maand gaat mijn half-gelezen-boeken challenge van start, dus ik hoop er meer te lezen in oktober!

Danique E.

Boeken die wij hebben gelezen
Boeken die wij hebben gelezen
Ik weet niet waar ik met mijn hoofd zat toen ik foto’s voor de wrap up ging maken, maar blijkbaar ergens anders. Ik heb namelijk niet één, maar twee boeken uitgelezen (vandaar twee losse foto’s in plaats van een haha). Ik las allereerst Dit laaiende vuur uit van Estelle Laura. Prima boek, leest heel vlot en heeft een boeiend verhaal. Daarnaast las ik een van de meest aangrijpende boeken die ik ooit heb gelezen: 54 minuten van Marieke Nijkamp. Wow, wat een verhaal!

Dit zijn de boeken die wij hebben gelezen! Welke boeken heb jij afgelopen maand allemaal gelezen?

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *