Boeken

Boeken die wij hebben gelezen – Oktober 2016

gelezen

Oktober is niet meer: tijd om onze gelezen boeken te laten zien! Ben je benieuwd welke boeken we hebben gelezen? Kijk gauw verder!

Tedje
gelezen-oktober

Afgelopen maand las ik twee boeken: Zonder jou van Priscilla en Chantal van Gastel en Love Game van Lauren Weisberger. Ik heb echt genoten van Zonder jou, zo’n integrerende en aangrijpende thriller! Die blijft je nog wel even bij. Als je op zoek bent naar een leuke roman, dan is de nieuwe van Lauren Weisberger, Love Game, echt een aanrader! Je vliegt er doorheen.

gelezen

Yara

Deze maand was het echt vreselijk terror op school, ik heb in geen tijden zoveel drukte gevoeld. Zoveel dingen moest ik inleveren! Ik las maar drie boeken uit, om te beginnen #GIRLBOSS van Sophia Amoruso. Rode Koningin van Victoria Aveyard las ik uit, wat een leuk boek was dat. Tenslotte las ik Elke dag maandag uit van Jessica Brody, dat was zo’n heerlijk boek!

Danique E.
wrapupoktober
In de maand oktober las ik twee boeken uit. Allereerst Scoop! van Iris Houx. Het verhaal vond ik leuk, maar helaas vond ik het boek heel langdradig geschreven, waardoor de vaart eruit ging. Ik had dan ook moeite dit boek uit te lezen. Verdermeer van Tahereh Mafi, daarentegen, was een boek waar je echt doorheen racet. Ik vond dit echt een heel erg leuk en avontuurlijk verhaal!

Dit zijn de boeken die wij hebben gelezen! Welke boeken heb jij afgelopen maand allemaal gelezen?

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Gerrianne november 6, 2016 at 07:36

  Jullie hebben samen weer mooie boeken gelezen :-).

  Zelf heb ik onder andere de hele DIMILY-serie van Estelle Maskame gelezen. Die vond ik erg mooi!

  Veel leesplezier in november!

  (En niet getreurd, oktober komt wel weer terug.)

 • Reply Esther november 10, 2016 at 16:09

  Verdermeer en zonder jou zijn zo geweldig! <3

 • Leave a Reply