Boeken

Deze boeken hebben wij gelezen in mei 2017

Een nieuwe maand en dat betekent dat wij weer op een rijtje zetten welke boeken we allemaal hebben gelezen afgelopen maand! Kijk je mee? 

Tedje 

Ik las vier boeken afgelopen maand en daar ben ik eigenlijk wel erg blij mee. Ik vind steeds meer de tijd om lekker te lezen! Ik las afgelopen maand Obsessie, het nieuwe boek van Tatiana de Rosnay. Een absolute aanrader! Verder las ik het vierde deel uit de Stouter-serie, namelijk Onbetrouwbaar van Christina Lauren. Ik las de spannende thriller Ik zie jou van Clare Mackintosh, die deze week uitkomt. En ook nog het nieuwe boek van Jill Mansell, Ik zie je op het strand. Deze las ik trouwens ook op het strand, hoe toepasselijk!

Danique V. 

Deze maand las ik maar één boek uit! Ik heb een erg drukke maand gehad. Het afronden van mijn stage én het beginnen van een andere stage, die de hele zomer zal gaan duren. Gelukkig zit ik er in juni goed in, dus dan zal het lezen wel weer terug komen.

Yara

Ik las deze maand geen boeken uit helaas.

Danique E. 


Wonderbaarlijk, maar waar: ik las in afgelopen maand mijn eerste twee boeken van 2017 uit! Wow, dat ik in een leesdip zat kon je wel stellen. Maar gelukkig is die nu grotendeels verholpen. Ik ging met mijn vriend op vakantie naar Gran Canaria, voor twee weekjes: de uitgelezen kans om wat boeken te verslinden. Ik las twee boeken op mijn (nieuwe) e-reader, namelijk Zwaar verliefd van Chantal van Gastel en Harry Potter en de gevangene van Azkaban van J.K. Rowling. Beide boeken vond ik ontzettend leuk (ja, ik had dit deel van Harry Potter nog nooit gelezen). In juni hoop ik weer meer boeken uit te lezen!

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.